Από ώρα σε ώρα η ανακοίνωση της απόφασης του εκλογοδικείου! Οριστικά έξω από την βουλή το «μαγαζί» του Στίγκα και το «φρένο» που βάζει ο ΑΠ στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές. Τα 3 κομματίδια - κέλυφος που θα κόψει το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου. Στήνουν κάλπες στις 12 περιφέρειες με τις ευρωεκλογές.


Του ειδικού συνεργάτη

Από ώρα σε ώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας θα ...«διαρρεύσει» η οριστική απόφαση του ανωτάτου ειδικού δικαστηρίου που αφορά την οριστική έκπτωση των 12 βουλευτών από το μαγαζί του Βασίλη Στίγκα.
Σύμφωνα με αυτήν θα καθορίζεται ο τρόπος αναπλήρωσης των 12 βουλευτικών εδρών που θα γίνει με εκλογές στις περιφέρειες αυτές σύμφωνα με την λογική των μονοεδρικών περιφερειών. Το πρώτο κόμμα σε ψήφους θα πάρει και τις έδρες.

Όσον αφορά την συμμετοχή των Σπαρτιατών στις επικείμενες ευρωεκλογές θεωρείται απόλυτα σίγουρο ότι το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου Α1 δεν θα εγκρίνει το ψηφοδέλτιο που θα κατατεθεί. Ήδη έχουν μπει στο στόχαστρο και 3 ακόμη «ανύπαρκτα» κόμματα που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μπορεί να αποτελούν κέλυφος υποκρυπτόμενου αρχηγού προκειμένου να μην εγκριθεί η συμμετοχή τους στις εκλογές.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !