Οι χθεσινοί υβριστές σε ρόλο σημερινών γλειφτών! Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέταξε με τις κλοτσιές από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού τους εκβιαστές που χρωστάνε σε όποιον μιλάει Ελληνικά αλλά ζουν σαν κροίσοι με ρεφενέ και δανεικά από υπόδικους ολιγάρχες. Πως με ρευστά ανταλλάγματα οι «Μπακοκαϋμενάκηδες» έγιναν ο «Κύριος Γιώργος Μπάκος» και ο «Κύριος Γιάννης Καϋμενάκης».


edolio5 team

Το κατάντημα της Ελληνικής δημοσιογραφίας δεν έχει πάτο! Το 50ευρω πάει και έρχεται και εκεί που φτύνουν γλύφουν και τούμπαλιν. Το καλό στο edolio5 είναι ότι έχουμε καταπληκτικό αρχείο για όλους αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τους αναγνώστες. Θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε αποκόμματα εφημερίδων ή αναρτήσεις σε site και θα γελάσει ακόμα και η Δίωξη Εκβιαστών στην ΓΑΔΑ.

 Αυτοί που έψαχναν τρόπο να πλευρίσουν τους εμπόρους πετρελαίου, που αποφάσισαν να γίνουν κατασκευαστές και τους έβριζαν χυδαία ως  “ΜπακοΚαϋμενάκηδες” αλλά, μόλις έπεσε ο παράς και ξεπουλήθηκε και ο γνωστός Αλέξανδρος αλλάζοντας στρατόπεδο ξαφνικά οι “ΜπακοΚαϋμενάκηδες” έγιναν ο κύριος Γιώργος Μπάκος και ο κύριος Γιάννης Καϋμενάκης όπως φυσικά και ο κύριος  «μπροστινός» με τα της κυρίας του που σε λίγο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Χρεοκοπημένοι εκδότες που χρωστάνε σε όποιον μιλάει Ελληνικά και γυρίζουν στο σπίτι τους το βράδυ από διαφορετικούς δρόμους για να μην έχουνε καμία απρόοπτη συνάντηση με εργαζομένους που τους χρωστάνε δεδουλευμένα εδώ και χρόνια ή κανέναν άλλον που τον έχουν «δαγκώσει» άγρια.

Αυτοί που πήγαν να εκβιάσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και έφαγαν το ξύλο της ζωής τους και έφυγαν νύχτα από τον Ολυμπιακό και τις Ακαδημίες του και τώρα παριστάνουν τους προέδρους ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών.

Η πιάτσα είναι μικρή και μαθαίνουμε τι λένε για όλους εμάς στο edolio5. Κακομοίρηδες δεν είστε σε θέση ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά μας να συγκρίνεται με τον εαυτό σας. Ίσως κάποια τρίχα που μπορεί να βρείτε πιτυρίδα μπορεί να συγκριθεί με όλη την ζωή σας. Πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμεθα με την κατάντια σας. Την επόμενη θα χάσετε τον ύπνο σας και θα κοιτάτε τους πίνακες ζωγραφικής που έχετε στους τοίχους και θα βλέπετε εφιάλτες που δεν έχετε ξανά δει διαβάζοντας ένα - ένα τα όσα γράφετε για αυτούς που σήμερα γλύφετε.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !