Ο γιος του υπουργού και τα ναρκωτικά! Η δυσαρέσκεια της μεγάλης κυρίας του Μαξίμου που έδωσε εντολή να βγει από το αρχείο η «κουκουλωμένη» δικογραφία της μοιραίας νύχτας με τον ατίθασο γόνο και η επίσκεψη στρατηγού της ΕΛΑΣ στο τρίπατο διαμέρισμα του Λυκαβηττού.


Του ειδικού συνεργάτη

Ένα πουλάκι μου είπε σήμερα το πρωί πως η «μεγάλη κυρία» του Μαξίμου ( μια είναι) είναι πολύ δυσαρεστημένη με έναν άνθρωπο που ευεργετήθηκε πολύ από τον Μητσοτάκη αλλά τον τελευταίο καιρό δεν είναι ιδιαίτερα πιστός στον ευεργέτη του. Έδωσε λοιπόν εντολή (αλίμονο αν δεν μπορούσε) να βγει από το αρχείο μια δικογραφία που αφορά τον γιο του και υπόθεση ναρκωτικών. Το έμαθε ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός και έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη.

Το γεγονός αυτό συζητείται στους διαδρόμους υπουργείων και πολιτικών γραφείων, με τον πρώην υπουργό, που  πλέον είναι στην μαύρη λίστα οικογένειας, να είναι αναστατωμένος και να επιδιώκει να κλείσει το συγκεκριμένο ζήτημα θεωρώντας ότι πιθανόν αποτελεί προϊόν αντεκδίκησης από εσωτερικούς πολιτικούς του αντιπάλους που τον έχουν βρωμίσει στην μεγάλη κυρία.

Πριν λίγες μέρες στρατηγός της ΕΛΑΣ με φάκελο ανά χείρας επισκέφθηκε ένα ωραίο διαμέρισμα στην περιοχή του Λυκαβηττού και ενημέρωσε την μεγάλη κυρία για όλη την υπόθεση. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !