Αυτός είναι ο πρόεδρος κόμματος που κυκλοφορεί στην βουλή με το πιστόλι στην ζώνη! Την ώρα που του έχουν διατεθεί 15 αστυνομικοί για την φρουρά του είναι τεράστιες οι ευθύνες του προέδρου της βουλής Κωσταντίνου Τασούλα για το ενδεχόμενο ενός «μοιραίου» επεισοδίου στην ολομέλεια.


Του ειδικού συνεργάτη

Αν δεν μου το είχαν επιβεβαιώσει τουλάχιστον 10 άτομα θα έλεγα ότι η πληροφορία δεν είναι αληθής. 

Με το πιστόλι στην ζώνη που η πολιτεία φρόντισε να του δώσει άδεια για να το έχει ως βουλευτής, κυκλοφορεί εντός της βουλής, ίσως είναι ο μοναδικός, ο ελεγχόμενος από την δικαιοσύνη ως επικεφαλής ενός κόμματος που διερευνάται ότι είναι ενδεχομένως μπροστινός του καταδικασμένου πρωτοδίκως για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη. 

Αποτελεί απορίας άξιο πως ο πρόεδρος της βουλής το επιτρέπει αυτό την ώρα που έχουν διατεθεί 15 αστυνομικοί για την προσωπική του φύλαξη. Με ποια εκπαίδευση και με ποια διαδικασία εξετάσεων που προϋποθέτει γνώσεις και επάρκεια, μπορεί ένας πολιτικός εντός της βουλής να κυκλοφορεί με το πιστόλι στην ζώνη και να το δείχνει επιδεικτικά ; 

Μου λένε ότι ο ίδιος προέτρεψε και όλους τους βουλευτές του να πάρουν άδεια οπλοφορίας, που δικαιούνται εκ το νόμου και κάποιοι εξ αυτών πήραν αλλά κανένας δεν οπλοφορεί εντός της βουλής όπως μου είπε άνθρωπος που βρίσκεται όλη μέρα στον πρώτο όροφο όπου είναι τα γραφεία των Σπαρτιατών. Τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως σοβαρά και θα πρέπει να απασχολήσουν τον πρόεδρο της Βουλής. Τι θα συμβεί εάν σε ένα «επεισόδιο» εντός του ναού της δημοκρατίας ή σε συνεδρίαση της ολομέλειας ο Στίγκας βγει εκτός εαυτού , όπως έχει συμβεί ήδη πολλές φορές ; Η παντελώς ανύπαρκτη εκπαίδευση που τον διακατέχει για τον χειρισμό μιας τέτοιας κατάστασης μας οδηγεί σε σκέψεις που δεν θέλουμε να περάσουν από το νου μας.

Να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν βουλευτής της Χρυσής Αυγής, επιχείρησε να μπει στη Βουλή με το πιστόλι του, ωστόσο έγινε αντιληπτός από αστυνομικό.

Το όπλο ήταν ακουμπισμένο στο κάθισμα του συνοδηγού, ενώ ο χρυσαυγίτης κατευθυνόταν με το αμάξι του προς το υπόγειο γκαράζ της Βουλής. Ο αστυνομικός που ελέγχει τους εισερχόμενους στο χώρο στάθμευσης του μεγάρου, τον αντιλήφθηκε και του είπε να το κρύψει. Όταν το επεισόδιο έγινε γνωστό επί προεδρίας της Βουλής από τον Μεϊμαράκη δόθηκε εντολή τα όπλα των βουλευτών να παραμένουν στην είσοδο με ειδική φύλαξη. Τι έχει αλλάξει από τότε ;  

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !