Οριστικό τέλος για το «μαγαζί» του Στίγκα που του ανήκει μόνο στα χαρτιά! Έβγαλαν τα μάτια τους με τα χέρια τους οι «μπροστινοί» του Κασιδιάρη εξαιτίας της απληστίας που τους κυριάρχησε. Η επιστροφή στην ανεργία και τις αποθήκες του LIDL για τους 12 βουλευτές και το βιβλίο που ετοιμάζει φυλακισμένος κορυφαίος π. βουλευτής της Χρυσής Αυγής με τίτλο «Ο εφιάλτης του Εθνικισμού». Ποιον αφορά ;


edolio5 team

Το χρονικό για την ολοκλήρωση με την απόφαση του εκλογοδικείου που θα θέσει εκτός κοινοβουλίου το κόμμα - μαϊμού μόλις άρχισε! 

Είναι ξεκάθαρο ότι από τον Ιανουάριο με την συνεδρίαση του εκλογοδικείου η ελληνική βουλή θα αριθμεί 288 έδρες.

Ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας κυριευμένος από την απληστία  όταν κλήθηκε από την δικαιοσύνη στις δύο καταθέσεις του… άρχισε να πετάει μαργαριτάρια χωρίς καμία γνώση νομικών.

Κατασκεύασε ένα παραμύθι όταν κατάλαβε ότι θα του φύγουν και οι 11 βουλευτές και θα τον ανατρέψουν αφού πλέον ο ρόλος του είχε τελειώσει σύμφωνα με όσα και ο ίδιος είχε πει με τον Ηλία Κασιδιάρη πριν τις εκλογές.

Έλα όμως που έμαθε στον παχυλό μισθό που δεν είχε δει ποτέ στην ζωή του και κυρίως στον ερχομό των 4,8 εκατ. ευρώ που θα εισέπραττε ως εκλογική χρηματοδότηση για τα 4 χρόνια. Οι 11 βουλευτές, πλην 2 που ελέγχει αυτός, είναι απόλυτα καθοδηγούμενοι από τον Ηλία Κασιδιάρη, γεγονός που φυσικά είχε αποδεχτεί και ο ίδιος.

Ο Στίγκας από την πρώτη μέρα που μπήκε στην βουλή αναζητούσε διαύλους επικοινωνίας με την ΝΔ που προφανώς δεν τον παίρνει στα σοβαρά αφού όταν κάποιος μιλήσει μαζί του για 10 λεπτά καταλαβαίνει γιατί είχε επιλέξει τον Βασίλη Λεβέντη προκειμένου να είναι υποψήφιος και επιπλέον καταλαβαίνει γιατί είχε πάρει 37 ψήφους ως υποψήφιος βουλευτής του.

Ας έρθουμε όμως στο σήμερα. 

Οι Σπαρτιάτες είναι απολύτως βέβαιο θα χάσουν την χρηματοδότηση 1,2 εκατ ετησίως ή 4,8 εκατ στην 4ετία.

Επίσης το Εκλογοδικείο σύμφωνα με την ποινική δίωξη που θα έχει ασκηθεί για το σοβαρότατο πολιτικό αδίκημα και όχι ποινικό, της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος, ότι   υφίσταται θέμα κρυφού αρχηγού, που είναι ο Κασιδιάρης και κατά συνέπεια θα θέσει το κόμμα εξαιτίας της υφιστάμενης νομοθεσίας εκτός βουλής. Με το νέο έτος οι σημερινοί βουλευτές των Σπαρτιατών με εξαίρεση 2 - 3 , όπως ο δικηγόρος Χάρης Κατσιβαρδάς που είναι καταξιωμένος στην νομική επιστήμη και έχει ένα άρτιο οργανωμένο νομικό γραφείο και διακρίνεται από ήθος και εντιμότητα οι υπόλοιποι θα γυρίσουν στην ανεργία όπου ήταν και πριν ή θα συνεχίζουν να εργάζονται στα LIDL όπως έκαναν κάποιοι εξ αυτών. 

Οπότε θα δούμε την Βουλή με 288 βουλευτές… και 2 σενάρια σε εξέλιξη. Οι έδρες να ανακατανεμηθούν σε άλλα κόμματα ή να διεξαχθούν τοπικές εκλογές στις περιοχές που εκλέγονται οι 12 Βουλευτές.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ωριμάσει και γνωρίζει πολύ καλά ότι ο πολιτικός του κύκλος βρίσκεται στο τέλος αφού η μια επιλογή μετά την άλλη αποδείχθηκε τραγική. Το μήνυμα των δημοτικών εκλογών που πήρε σχετικά με την μείωση κατά 50% της επιρροής του στο Δήμο της Αθήνας είναι μόνο η αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ένας συγκρατούμενος του π. βουλευτής της Χρυσής Αυγής με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ηγεσία του κόμματος την περίοδο αυτή συγγράφει βιβλίο με τίτλο: «Ο Εφιάλτης του Εθνικισμού». Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες εκεί θα περιγράφονται με λεπτομέρειες συνεννοήσεις και συμφωνίες  κάποιων με την κυβέρνηση!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !