Οι δημοτικές εκλογές στο Ναύπλιο, ο δήμαρχος Δημήτρης Κώστουρος, τα κόπρανα (!) και η δράση του «Παραδικαστικού» που θέλει να ελέγξει τα συμφέροντα της πόλης! Οι πλαστές διαθήκες, οι τεράστιες περιουσίες και το παρακράτος της Αθήνας που παίζει τα ρέστα του για τους «εκλεκτούς» του.

Του ειδικού συνεργάτη

Αυτά που συμβαίνουν στον Δήμο Ναυπλιέων δεν έχουν προηγούμενο. Μια πόλη που δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να μην έχει επισκεφτεί τουλάχιστον 2 φορές.

Όπου και να περπατήσεις χαίρεσαι τις ομορφιές και την αίγλη της περιοχής. Οι δημοτικές εκλογές που γίνονται εκεί απασχόλησαν όλα τα ΜΜΕ εξαιτίας ευτράπελων που έγιναν. Τα «κόπρανα»  Αυτά όμως που φτάνουν στα email του edolio5 είναι ιδιαιτέρως σοβαρά και αφορούν την δράση ενός παραδικαστικού κυκλώματος, που έχει ειδικότητα τις πλαστές διαθήκες και την αρπαγή τεράστιων περιουσιών. Κατά περίεργο τρόπο κάθε φορά που μια τέτοια πλαστή διαθήκη φτάνει εν όποιον των δικαστηρίων πάντα οι ίδιοι δικηγόροι φαίνεται να εκπροσωπούν τους πλαστογράφους. Η μια δικαστική απόφαση μετά την άλλη, που το edolio5 έχει στην διάθεση του, δείχνει την μεθόδευση της σπείρας, προκειμένου να καρπωθεί τεράστιες περιουσίες. Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η δημοτική αρχή με τον νυν δήμαρχο Δήμητρη Κώστουρο που όλα δείχνουν ότι θα κερδίσει με άνετη πλειοψηφία και στον 2ο γύρο - εκλέγεται από το 2012  ως δήμαρχος - αντιστέκεται με κάθε μέσο στην δράση της νέας «Εταιρείας Δολοφόνων» που φαίνεται ότι έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την πόλη και σε συμμαχία με τεράστια συμφέροντα που κινούνται από την πρωτεύουσα θέλουν να παραδώσουν και την τοπική οικονομική ζωή σε νεοφερμένους νταβατζήδες της εστίασης και της εκμετάλλευσης των παραλιών που κυριαρχούν στη Αθηναϊκή Ριβιέρα.  Οι πολίτες αποφασίζουν αν το επιτρέψουν ή όχι!


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !