Με εντολή Μαξίμου χορηγοί του υπ. περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού στην Πελοπόννησο οι Μπάκοκαϋμενάκηδες; Εκλογικό κέντρο τα γραφεία της Παγκρήτιας Τράπεζας που αγόραζαν οι νέοι «Κοσκωτάδες». Υπάρχει απόδειξη πληρωμής του ενοικίου ;


Του ειδικού συνεργάτη

Όλα τελικά έχουν την εξήγηση τους!

Είναι γνωστό ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου είχε μια επαγγελματική σχέση με την εταιρεία Lyktos Energy and Investment Limited και με τον μεγαλοκόραξ της Τράπεζας Πειραιώς, Ανδρέας Πάτσης που ήταν εκ των μετόχων του Group. Ως εδώ όλα καλά.


Έτσι εξηγείται και το γεγονός τότε ότι έστησε το εκλογικό του κέντρο στην Καλαμάτα, στα γραφεία της Παγκρήτιας Τράπεζας! Φαντάζομαι το ενοίκιο στους Αρκάδες Μπάκο-Καϋμενάκη θα το έχετε πληρώσει που αγόρασαν την τράπεζα για να την συγχωνεύσουν με την Attica Bank θα το έχουν πληρώσει. 




Εκτός, αν σου τα προσέφεραν τα γραφεία της τράπεζας τους ευγενική χορηγία οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες. Επειδή είναι στενοί φίλοι του Αντώνη Σαμαρά, που επέβαλε στην Ν.Δ. να πάρει το χρίσμα.

Ολόκληρη Καλαμάτα! Τόσα κτήρια έχει. Στο κτήριο της τράπεζας που συνδεόταν με την Lyktos έπρεπε να ανοίξεις το βασικό σου εκλογικό κέντρο;

Μήπως πρέπει να δώσει στην δημοσιότητα την απόδειξη πληρωμής ο κύριος Πτωχός!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !