Αναζητά σωτηρία στις σφραγίδες - κομματάρχες (χωρίς ψηφοφόρους) που μάζεψε! «Πνιγμένος» στους πλειστηριασμούς και στα χρέη ο «πατριώτης» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου περιμένει να κάνει deal με την κυβέρνηση μπας και σωθεί! 8 Νοεμβρίου μια ακόμα βίλλα του βγαίνει στο σφυρί. Δεν ξέρει ούτε ο ίδιος που χρωστάει.


edolio5 team

Τι να πει κανείς για το μυαλό του καθενός που πιστεύει τα «εθνοσωτήρια» διαγγέλματα από χρεοκοπημένους επιχειρηματίες που περιμένουν κάποιοι να σωθούν από αυτούς όταν οι ίδιοι δεν έχουν καταφέρει να σώσουν τον εαυτό τους. 

Είναι προφανές ότι ο Π. Εμφιετζόγλου περιμένει πως και πως μαζί με αυτό το συνονθύλευμα σφραγίδων που μάζεψε μήπως και κοροϊδέψει κανέναν ψηφοφόρο, και γίνει θαύμα του θαύματος και περάσει το κατώφλι της Βουλής! 

Θα μας πείτε τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Όλες οι δημοσκοπήσεις, ακόμα και αυτές που δεν δημοσιεύονται δεν του δίνουν ποσοστό πάνω από 0,6% αλλά αυτός έχει δικαίωμα να ονειρεύεται τα έδρανα της βουλής. 

Ο ίδιος πάντως έχει δηλώσει σε δημόσια συνέντευξη του σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό ότι είναι διαθέσιμος να συγκυβερνήσει με όποιον νάνε!  

Έτσι εξηγούνται όλα! Πνιγμένος στα χρέη σε έναν ακόμη πλειστηριασμό οδηγείται το μεγάλο ακίνητο του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου που βρίσκεται στα Ανάβρυτα Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, αυτός έχει προγραμματιστεί για τις 8 Νοεμβρίου 2023, με επισπεύδουσα την Cepal και με τιμή εκκίνησης 6.792.000 ευρώ.