Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023

Η «αυλή» του Ηλία Κασιδιάρη και τα καμώματα της! Μετά τον π. δικαστικό Καννελόπουλο που «έβαλαν μπροστά» και ισοπεδώθηκε εκλογικά, σειρά παίρνει ο «εκλεκτός» του «Mr Φραπέ» για να τους εκπροσωπήσει. Ο Βασίλης Στίγκας ήταν ευρωβουλευτής με τον Λεβέντη και πήρε 752 σταυρούς σε όλη την Ελλάδα (!) και ως βουλευτής στην Βοιωτία μόλις 35.


edolio5 team

Είναι αυτονόητο ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει την συμμετοχή του στα κοινά με όποιον τρόπο αυτός νομίζει. Είναι όμως προφανές ότι ο ρόλος της «αυλής» του έγκλειστου στις φυλακές Ηλία Κασιδιάρη παίζει έναν ρόλο περίεργο που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τους ενδιαφέρει να υπάρχουν οι ίδιοι ως «παράγοντες» χωρίς να ενδιαφέρονται αν εξευτελίζουν τον ίδιο με τις επιλογές τους. Έχοντας στήσει το δήθεν αφήγημα των εκφραστών κάποιων ψηφοφόρων νομίζουν ότι απευθύνονται σε αμνοερίφια - οπαδούς. Μέχρι και στον ΣΥΡΙΖΑ έδιναν κάποιοι γραμμή για να ψηφίσουν αυτοί οι ψηφοφόροι αλλά όπως αποδείχτηκε τους έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια. Κάποιοι ζουν κατ' επάγγελμα από αυτό το «πούλημα των ιδεών» αλλά σιγά σιγά είναι ορατό ότι τους παίρνουν χαμπάρι και οι πέτρες.

 Αμέσως μετά την ετυμηγορία του Αρείου Πάγου ο πρωτόδικα καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης έσπευσε να δώσει «γραμμή» υποστήριξης σε ένα κόμμα του οποίου επικεφαλής είναι ένας πρώην υποψήφιος του Βασίλη Λεβέντη! Μετά τον Καννελόπουλο, που βρήκε η «αυλή» Κασιδιάρη με τα γνωστά εκλογικά αποτελέσματα συντριβής που υπέστη και την κοροϊδία που τους έκανε, αφού διαφημίστηκε ως νέος στάρ, σειρά πήρε ο νέος «εκλεκτός» που ως ευρωβουλευτής  το 2019 με την Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη πήρε πανελλαδικά 752 «σταυρούς» και στην συνέχεια υποψήφιος βουλευτής με το ίδιο κόμμα στην Βοιωτία τερματίζοντας στην τελευταία θέση με 35 «σταυρούς».