Έβαλαν σε λειτουργία Predator και ΕΥΠ για να βρουν τον χρηματοδότη της «ΝΙΚΗΣ»! Έρχονται χειροπέδες σε χρηματοδότες, Ρασοφόρους και εισπράκτορες. Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ εφημερίδες και κανάλια που έπαιξαν διαφημίσεις για το «πόθεν» πληρώθηκαν. Το ενδιαφέρον της Αμερικάνικης πρεσβείας και του FBI στην Αθήνα για όσους «παίζουν» σε διπλό ταμπλό.



Του Άρη Σπίνου

Τα λεφτά είναι πάρα πολλά και κινητοποιήθηκαν άπαντες για να δουν τι συμβαίνει! Οι κοριοί πήραν φωτιά και έλυσαν τον γρίφο της χρηματοδότησης για την «ΝΙΚΗ» που είναι βέβαιο πλέον ότι θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη για το πόθεν έσχες όχι μόνο του συγκεκριμένου κόμματος αλλά και των ΜΜΕ που έβαλαν διαφημίσεις σε μορφή καταιγίδας, ως προς τον τρόπο που πληρώθηκαν και από ποιόν. Επιστρατεύτηκε μέχρι και ο μηχανισμός του predator που συνεχίζει να δρα στην χώρα μας, χωρίς όμως την επέκταση που είχε μέχρι σήμερα. Το κενό που άφησε το υπερκαλύπτει πλέον η ΕΥΠ που όπως μαθαίνουμε έχει καυτό υλικό στην διάθεση της όπου φαίνεται η ροή του χρήματος.

Ο ένας μετά τον άλλον διαψεύδει ότι έχει σχέση με την χρηματοδότηση, όπως έκανε πρόσφατα ο γνωστός εφοπλιστής κ. Ρέστης αλλά η έρευνα όπως μαθαίνουμε συνεχίζεται με φόκους σε συγκεκριμένα πρόσωπα από το ΣΔΟΕ και την αρχή για το ξέπλυμα. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση το «σύστημα ελέγχου της χρηματοδότησης» αλλά και τους χρηματοδότες ψάχνουν συγκεκριμένοι υπάλληλοι του οικονομικού εγκλήματος στην οδό Πειραιώς με εντολή αξιωματούχου του Μαξίμου. 

Η έρευνα αυτή επεκτείνετε και σε άλλα επίπεδα όπως έγραψε σε σχετικό αναλυτικό ρεπορτάζ το edolio5. Να σημειώσουμε επίσης ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση αυτή έχει δείξει και η Αμερικάνικη Πρεσβεία για λόγους δικούς της.