Τους ξεφτίλισε ο Βελόπουλος και οι πατριώτες ψηφοφόροι! Οι δημοσκοπήσεις της πλάκας και οι δημοσκόποι της «καρπαζιάς» που αυτό - γελοιοποιούνται χωρίς ντροπή. Μήπως ήρθε η ώρα του εισαγγελέα για κακουργηματική ποινική δίωξη περί απόπειρας αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος ;


edolio5 team

Για μια ακόμα φορά η  απόπειρα χειραγώγηση της κοινής γνώμης από την μεθόδευση των δημοσκοπικών εταιριών οδηγήθηκε στα τάρταρα.

Το νεόκοπο μόρφωμα του π. αντιεισαγγελέα εξαφανίστηκε από κάθε κάλπη ενώ οι δημοσκόποι έδιναν ποσοστά εισόδου στην Βουλή, ενώ η «Ελληνική Λύση - Κυριάκος Βελόπουλος» αποτελούσε την καραμέλα των γραβατωμένων στα τηλεοπτικά τραπέζια πως δήθεν αγκομαχάει να μπει στην βουλή με κύρια έκφραση ότι θα ήταν έκπληξη αν καταφέρει να μπει! Τα αποτελέσματα όμως έδειξαν πως η είσοδος της ήταν με τεράστια άνεση και αύξησε τα ποσοστά της κατά 6 βουλευτικές έδρες. Είναι προφανές πως η ώρα του εισαγγελέα δεν έχει απλά φτάσει αλλά έχει αργήσει. Σε μια χώρα με ελάχιστη προοπτική για ένα κράτος δικαίου, όλες οι δημοκοπικές εταιρείες θα είχαν κληθεί για κακουργηματική απολογία με το αδίκημα της απόπειρας αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος. Στην Ελλάδα όμως αυτό είναι πολυτέλεια.