Με εντολή του εισαγγελέα Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου έβαλαν χειροπέδες στους μπροστινούς του «Principote» στην Μύκονο! Έσπασαν τις σφραγίδες και άνοιξαν το μαγαζί για να λειτουργήσει. 46.000 τ.μ. οι πολεοδομικές αυθαιρεσίες που πρέπει να γκρεμιστούν για να ξανά πάρει άδεια το Beach Bar της χλιδής.


edolio5 team

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 20/5 ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου  έδωσε εντολή και συνελήφθη ο υπεύθυνος λειτουργίας του γνωστού νυχτερινού μαγαζιού Principote, το οποίο είχε σφραγιστεί τις προηγούμενες ημέρες, για πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη, για παραβίαση σφραγίδων της Αρχής, καθώς παρά τη σφράγιση του βρέθηκε να το έχει ανοίξει, με 70 άτομα προσωπικό και να λειτουργεί και τις κουζίνες.


Παρόντες στη σύλληψη του υπευθύνου του νυχτερινού μαγαζιού, εκτός από τον εισαγγελέα Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου ήταν και ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυκόνου Νίκος Μπογατίνης.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος κρατείται και θα μεταφερθεί αύριο στη Σύρο, προκειμένου να δικαστεί στο Αυτόφωρο, για παραβίαση σφραγίδων της Αρχής, ενώ δεν θα του επιτραπεί ούτε να ψηφίσει.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, για να επαναλειτουργήσει το γνωστό νυχτερινό μαγαζί, πρέπει να γκρεμιστούν 46.000 τετραγωνικά μέτρα οικοδομικών κατασκευών, που θεωρούνται αυθαίρετα, ενώ πρέπει να λάβει άδεια και από την Αρχαιολογική Υπηρεσία.