Ε ρε γλέντια που έρχονται! Αυτός είναι ο εραστής του δημάρχου (έτσι εξηγούνται τα πολλά νεύρα του τον τελευταίο καιρό) παραλιακού δήμου της Αττικής που τον εκβιάζει με "καυτές" κασέτες και φωτογραφίες σε ιδιαίτερες στιγμές.


Του Άρη Σπίνου

Εμείς επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι σας έχουμε ενημερώσει προ πολλού όχι τόσο για την "αδυναμία" στα όμορφα αγόρια του ευθυτενούς δημάρχου παραλιακού δήμου της Αττικής αλλά για τον μπελά που θα βρει από τον εραστή που επέλεξε απολαμβάνοντας το ποτάκι του ένα βράδυ σε παραλιακό μαγαζί που ανήκει στην ζώνη ευθύνης του δήμου του.

Πέρα του γεγονότος ότι το μαγαζί αυτό εξαιτίας του απρόσμενου έρωτα (εργάζεται ως χορευτής) θα το βάλει σε τεράστιους μπελάδες αν δεν τον έχει ήδη βάλει, θα τον "ταλαιπωρήσει" και κατά την προεκλογική περίοδο αφού όπως μαθαίνουμε αρχίζουν και κυκλοφορούν φωτογραφίες σαν αυτές που δημοσιεύουμε με τον νεαρό επιβήτορα που έχει το χαρακτηριστικό τατουάζ στο στήθος. Δίπλα του, στις φωτογραφίες είναι ο δήμαρχος με μαγιό και αυτός γεμάτος νάζι που τον κοιτάει όπως η Αλίκη τον Παπαμιχαήλ. Δημοσιεύουμε την μισή φωτογραφία αφού δεν έχουμε καμία πρόθεση να εκθέσουμε τον τοπάρχη που στο κάτω κάτω δεν κάνει και κάτι κακό. Μια αδυναμία έχει που δυστυχώς όμως την εκμεταλλεύτηκε ο νεαρός και όπως μαθαίνουμε του ζητάει μισό εκατομμύριο για να μην δημοσιοποιήσει φωτογραφίες και κασέτες. Το κακό είναι ότι ο δήμαρχος έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρούς γεγονός που μπορεί οι εχθροί αυτοί να έχουν προμηθευτεί το καυτό υλικό προκειμένου να έχουν όπλα εναντίον του αφού και αυτός ο άτιμος προκειμένου να δουλεύει μόνο το μαγαζί του εραστή του που πρόσφατα πήρε και ένα μικρό ποσοστό, κάνει τα πάντα για να μην λειτουργούν τα γύρω - γύρω ανταγωνιστικά καταστήματα. Εμείς ως καλοί άνθρωποι ενημερώσαμε και νίπτουμε τας χείρας μας.