(Ν3) Βόμβα! Μπαινόβγαινε στην ΕΥΠ "σαν το σπίτι του" ο δερματολόγος Αντώνης Μανιάτης που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης. "Όλη η Κατεχάκη είχε περάσει από το γραφείο του." λέει στο edolio5 διευθυντικό στέλεχος της υπηρεσίας.

Του Άρη Σπίνου

Κάθε ώρα που περνάει οι πληροφορίες που φτάνουν από διαφορετικές πηγές στο edolio5 για την δράση του δερματολόγου Αντώνη Μανιάτη που διατηρούσε γραφείο στο Κολωνό και συνελήφθη ύστερα από υπόδειξη της 12χρονης αφού αναγνώρισε την φωτογραφία του ως πελάτη της είναι καταιγιστικές για έναν ακόμη ρόλο που είχε και μέχρι τούτη την ώρα δεν έχει φωτιστεί.

Όπως μας ενημέρωσαν ο Αντώνης Μανιάτης διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τμηματάρχισα της ΕΥΠ που είναι παντρεμένη. Τον εμφάνιζε σε εκδηλώσεις της υπηρεσίας και φυσικά αποχτούσε και αυτός, ως σύντροφος της, έστω και παράνομος τις προσβάσεις που είχε η ίδια. Σύμφωνα με  τις ίδιες πάντα πληροφορίες η ερωμένη του Γ.Σ. διέδιδε ότι είναι κολλητή στενών συνεργατών του πρωθυπουργού αλλά και του ζεύγους Πατούλη. Να θυμίσουμε ότι ο Γ. Πατούλης (χωρίς βέβαια αυτό να είναι μεμπτό νομικά) είχε παραβρεθεί ως ομιλητής σε συγκέντρωση στο σπίτι του Ηλία Μίχου. Σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν αρκετοί υπάλληλοι της ΕΥΠ, κυρίως γυναίκες ήταν πελάτες του γιατρού... με ότι σημαίνει αυτό για όσους καταλαβαίνουν. Οι πληροφορίες έρχονται και το ρεπορτάζ συνεχίζεται.