Ο "ανοιχτός πόλεμος" Θεοδωρικάκου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη! "Έσφαξε" όσους αξιωματικούς έλεγαν "καλή κουβέντα" για τον μεγαλοεφοπλιστή ή περνούσαν από το γραφείο του Λευτέρη Οικονόμου που στο παρελθόν δούλευε για αυτόν.


Του Άρη Σπίνου

Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις ανωτάτων αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ, με τον αρχηγό Κωνσταντίνο Σκούμα, να παραμένει στην θέση του και το μπρά ντε φερ μεταξύ Θεοδωρικάκου και Μαρινάκη να βρίσκεται στην κορύφωση του.

Όλο το Μέγαρο Κατεχάκη γνώριζε την προειδοποίηση του Θεοδωρικάκου προς πάσα κατεύθυνση "Όποιος κλείνει το μάτι στον Λευτέρη Οικονόμου που μιλάει με τον Μαρινάκη να βρει θέση στο ΚΑΠΗ της γειτονίας του". Είναι γνωστό ότι τις προηγούμενες κρίσεις τις έκανε σχεδόν εξ ολοκλήρου ο Λευτέρης Οικονόμου. Σήμερα δεν μπορεί να μεταθέσει ούτε αστυφύλακα στην τροχαία Αθηνών αφού ο "πόλεμος" μεταξύ του υπουργού και του γνωστού εφοπλιστή δεν λέει να κοπάσει και ο Οικονόμου θεωρείται άνθρωπος του Βαγγέλη Μαρινάκη αφού όταν αποστρατεύτηκε δούλευε ως υπεύθυνος ασφαλείας του Ομίλου Μαρινάκη. 

Πριν λίγες μέρες διέρρευσαν σε εφημερίδες έγγραφα που ενοχοποιούσαν συγκεκριμένους αξιωματικούς που ήταν προς αποκεφαλισμό ενώ άλλες υπηρεσίες με αξιωματικούς επικεφαλής που έπρεπε να πάρουν "το κάτι τις" πήραν το "ΟΚ" από την ηγεσία να προχωρήσουν σε παγωμένες συλλήψεις που περίμεναν στο συρτάρι. Όπως μαθαίνουμε οι προαχθέντες ετοιμάζουν ένα "δώρο" στον υπουργού Θεοδωρικάκο που θα κάνει μεγάλη αίσθηση ως γεγονός στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος... για να τον βοηθήσουν στην προεκλογική του εκστρατεία.