Κρίσεις στην ΕΛΑΣ! "Ξηλώνουν" τον Ταξίαρχο Δημήτρη Δάβαλο από την ασφάλεια και τον στέλνουν εκτός Αττικής! Ο βοηθός ΓΑΔΑρχη ταξίαρχος Γιάννης Σκούρας επικρατέστερος για την θέση του. Ο διοικητής της κρατικής ασφάλειας στην ΔΙΔΑΠ που ελέγχει τις υποκλοπές.


Του Άρη Σπίνου

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, όπου γίναμε δέκτες όπως γίναμε δέκτες από έγκυρη πηγή,  ο μέχρι τώρα Διοικητής Ασφάλειας Αττικής Δημήτρης Δάβαλος φαίνεται να μετακινείται εκτός κτιρίου ΓΑΔΑ και ενδεχoμένως εκτός Αττικής!

Το όνομα του Ταξιάρχου Ιωάννη Σκούρα (Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών και νυν βοηθού ΓΑΔΑ) που έχει θητεύσει στην Ασφάλεια κατά το παρελθόν είναι το επικρατέστερο για τη θέση του κυρίου Δάβαλου.

Στη ΔΙΔΑΠ ενώ αρχικά πληροφορίες ανέφεραν το όνομα συγκεκριμένου αξιωματικού υπήρξε πρόβλημα λόγω της τωρινής θέσης του και οι νεότερες εκτιμήσει κάνουν λόγο ότι επικεφαλής της υπηρεσίας θα αναλάβει ο Προϊστάμενος της Κρατικής Ασφάλειας. Κάθε ώρα που περνάει τα τηλέφωνα δίνουν και παίρνουν και κάθε μεταβολή είναι αναμενόμενη.