Ο ξενοδόχος της Πάρου(με τις πολλές ιδιότητες) και ο κορυφαίος αυτοδιοικητικός παράγοντας της Αττικής! Τα εικονικά τιμολόγια, οι μεγάλες δουλειές, τα συνεταιριλίκια, η ποδοσφαιρική ομάδα στα Βόρεια Προάστεια και η γυναίκα που θέλει να γίνει δήμαρχος.


Του Άρη Σπίνου

Αρχίζει και γίνεται έντονα αντιληπτός ο ρόλος που παίζει ένας γνωστός ξενοδόχος της Πάρου (με έδρα την Αθήνα) που είναι και λίγο μεσίτης, κάνει και τον κατασκευαστή και ενίοτε και τον γαμπρό, δίπλα σε γνωστό αυτοδιοικητικό παράγοντα της Αττικής. Κάτι σαν ταμίας για μεγάλες δουλειές. 

Ανάμεσα στους πολλούς που επισκέφτηκαν το περασμένο καλοκαίρι τις βίλες του κατασκευαστή ήταν και ένας εργολάβος που αμέσως μετά σάρωσε τις δουλειές του αυτοδιοικητικού οργανισμού όπου "ηγετεύει", ο φίλος του κατασκευαστή. 

Και επειδή μιλάμε για κανονικό εργολάβο – κατασκευαστή, κάποιος μου είπε ότι ο συγκεκριμένος εκτός από καλές οικοδομές, ξέρει καλά να κόβει και τιμολόγια. Για να ακριβολογώ είναι ειδικός επί του θέματος. Του κάνεις μια παραγγελία και σε χρόνο ρεκόρ, έχει έτοιμο εκτός την καταχώριση του τιμολογίου και τα λεφτά επί της παλάμης. Αυτό το σπόρ το έχει κάνει "βιομηχανία" και αρχίζει να διαρρέει δεξιά και αριστερά. Ας προσέχει λίγο γιατί έρχονται εκλογές! Όπως μου λένε στην Αθήνα ο ξενοδόχος συντηρεί οικονομικά και μια ποδοσφαιρική ομάδα της Αττικής και θα πληρώσει και το προεκλογικό αγώνα γυναίκας - "συγγενικού" προσώπου του αυτοδιοικητικού παράγοντα που θέλει να γίνει δήμαρχος πέριξ των Βορείων Προαστείων.