Το παρακράτος στα χέρια του Μαξίμου! Το τηλεφώνημα σε WIND και Vodafone για να "μπλοκάρουν" την επίσκεψη της ΑΔΑΕ σε έλεγχο για τις υποκλοπές. Η περίεργη σιωπή της δικαιοσύνης και η ανοχή που δείχνει στα βρώμικα παιχνίδια της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.


edolio5 team

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν από ανθρώπους που γνωρίζουν πολλά βρίσκεται σε εξέλιξη νέα επιχείρηση παρέμβασης, αυτή τη φορά στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους Vodafone και Wind.

Όπως μαθαίνουμε, ανήμερα της επιβεβαίωσης πως ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος ήταν ο στόχος 519c της ΕΥΠ, στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού και όψιμος «ένοικος» του μεγάρου Μαξίμου επικοινώνησε με τη διοίκηση των δυο παρόχων, καλώντας τους να μην διευκολύνουν τον έλεγχο για τυχόν τηλεφωνικές υποκλοπές σε τηλεφωνικούς αριθμούς που ζητά η ΑΔΑΕ, με την αιτιολογία πως οι έλεγχοι «θα είναι παράνομοι με βάση το νέο νόμο».

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία που είχε χρησιμοποιήσει ο κ. Ντογιάκος στην επικοινωνία του με την Cosmote, όπως είχε αποκαλύψει το Euractiv και εν συνέχεια επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κάνοντας λόγο για «γνώμη» που εξέφρασε και όχι για απόφαση. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης που πιάστηκε "με τον κοριό στο αυτί" είναι να μην αποκαλυφθεί τίποτα τουλάχιστον πριν τις εκλογές.