Η δίκη στο εφετείο μαζί με την "επιθυμία" να "σπάσουν" τα ισόβια! Η δολοφονία της Λιάνας Λαζάρου με Σκερπάνι από τον άντρα της μπροστά στο 3χρονο κοριτσάκι του πριν 5 χρόνια μέσα στο σπίτι τους.


edolio5 team

Μνήμες από τη συγκλονιστική υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Λιάνας Λαζάρου, μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, από τον σύζυγό της, θα «ξυπνήσουν» με το νέο ετος, μιας και ο συζυγοκτόνος, θα προσπαθήσει σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο να σπάσει τα ισόβια και να αποφυλακιστεί, στην δίκη που έχει προσδιοριστεί τον Γενάρη.

Η οικογενειακή τραγωδία είχε εκτυλιχθεί στις 12 Ιουνίου του 2017 στο σπίτι του ζευγαριού στην Πέτρα Πρέβεζας, όταν ο άντρας πήρε ένα σκεπάρνι και χτύπησε θανάσιμα τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια της τρίχρονης κόρης τους. Η γυναίκα είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων με έξι χτυπήματα στο κεφάλι και τον αυχένα. Όμως, λίγες ημέρες μετά υπέκυψε στα τραύματά της. Το δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον 34χρονο συζυγοκτόνο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.