Συνέλαβαν τον έναν εμπρηστή των γραφείων του Real FM! Τον παρακολουθούσε 20 μέρες η κρατική ασφάλεια μετά το τηλεφώνημα γυναίκας που κατονόμασε την δράση του. "Μένει στα προσφυγικά στην Αλεξάνδρας".


edolio5 team

Ο ένας εκ των δραστών του εμπρησμού στα γραφεία της Real συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (22/11) κατά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα «Προσφυγικά» στην λεωφόρο Αλεξάνδρας και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου και πρόκειται να ανακριθεί.

Γνώριμος στις διωκτικές αρχές φέρεται να είναι ο νεαρός που προσήχθη. Πρόκειται για ένα 27χρονο που τα στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας δεν είναι η πρώτη φορά που τον συναντούν, καθώς είχε συμμετοχή σε περιστατικά συγκρούσεων της αστυνομίας με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του εντοπισμού του ήταν μαζί με ένα ακόμα άτομο, ο ρόλος του οποίου θα εξεταστεί. Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν βρει ρούχα τα οποία θα συγκριθούν με αυτά που έχουν καταγραφεί σε εμπρησμούς οχημάτων, για τους οποίους είναι ύποπτος ο νεαρός.

Ο συλληφθείς φέρεται να έμενε στην περιοχή των «Προσφυγικών» το τελευταίο δίμηνο καθώς εκτιμάται ότι προσπαθούσε να κρυφτεί έχοντας υποψιαστεί ότι οι αστυνομικοί είναι στα ίχνη του τις τελευταίες 20 μέρες και τον αναζητούν. Το "στέκι" του είχε προκύψει ύστερα από τηλεφώνημα που έκανε γυναίκα στην κρατική ασφάλεια. 


Εκτός από τη σύλληψη του 27χρονου οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες και σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας αναζητώντας άλλα 1-2 άτομα.