Μια σημαντική συνάντηση από σημαντικούς ανθρώπους! Έδωσε το παρόν ως ομιλήτρια στο "The Greek Festival" που έγινε στην Ρόδο η πρόεδρος της Olympico Vision Τιτή Ντολαπτσή.


edolio5 team

Μια πολύ ωραία εκδήλωση έγινε πριν λίγες μέρες στην Ρόδο!Η πρόεδρος της Olympico Vision Θεοτόκη Τιτή Ντολαπτσή βρέθηκε προσκεκλημένη ομιλήτρια στο πρώτο Victorious Gala που διεξήχθη στις 28 Οκτωβρίου στο Castello Rosso της Ρόδου, στη διάρκεια του οποίου έγινε η επίσημη παρουσίαση του «The Greek Festival», ενός Project ευρωπαϊκών προδιαγραφών που επιδιώκει να συμβάλει στη διάδοση της ιδέας της επιχειρηματικότητας αλλά και την καλλιέργεια μιας σύγχρονης επιχειρηματικής κουλτούρας., παραγωγός του οποίου είναι η εταιρεία Victorious Network. Το παρών έδωσαν επίτιμοι καλεσμένοι, επαγγελματίες, επενδυτές, φορείς, πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η απονομή των Victorious Awards, βραβεία που απευθύνονται σε σημαντικούς επιχειρηματίες από Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό, για το συνολικό έργο τους. Τη βραδιά πλαισίωσε καλλιτεχνικά το Σωματείο «Μωμόγεροι» σε μία επετειακή παράσταση για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή με την μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Ρεμπέτικο... η κραυγή των προσφύγων». Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του κύριου έργου της εταιρείας με τίτλο «The Greek Festival». Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε εκπρόσωπους φορέων υποστήριξης και στα τιμώμενα πρόσωπα που έχουν παράγει σημαντικό έργο στην κοινωνία της Ρόδου.

Η κυρία Ντολαπτσή παρουσίασε το όραμα της Olympico Vision για Μόνιμη Διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάδα με διαφορετική διοργανώτρια Χώρα/Πόλη κάθε φορά και η πρότασή της απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από τους παραβρισκόμενους ως μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή πρόταση για τη χώρα μας. Η Olympico Vision παρά τις αντιξοότητες συνεχίζει αδιάκοπα την προσπάθεια δικαίωσης της Πατρίδας μας ενώνοντας τις φωνές των απανταχού Ελλήνων και όχι μόνο.