Έντονο προεκλογικό κλίμα από την "Ελληνική Λύση"! Συνεχίζει να "οργώνει" με ομιλίες και συνεντεύξεις τύπου όλη την Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος. Περιοδεία 4 μέρες στους νομούς της Κρήτης.


edolio5 team

Η αλήθεια είναι ότι οι περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με περισσότερες από 37 ομιλίες μέχρι τώρα σε διάστημα 5 μηνών αποτελούν ρεκόρ για κοινοβουλευτικό κόμμα. Το πρόγραμμα αυτό και η ένταση του φαίνεται ότι δεν σταματά για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.

Στην Κρήτη θα περιοδεύσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος, από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 έως και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Το πρόγραμμα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης θα διαμορφωθεί ως εξής:

Πέμπτη 3/11/2022: Άφιξη στα Χανιά, όπου στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί την κεντρική αγορά της πόλης. Στις 14:00 μ.μ. ο κ. Βελόπουλος θα έχει συνάντηση με στελέχη και υποψηφίους βουλευτές της Ελληνικής Λύσης στα γραφεία του κόμματος. Στις 17:30 μ.μ. ο κ. Βελόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ σε αίθουσα του ξενοδοχείου “ΣΑΜΑΡΙΑ”, ενώ στις 19:30 μ.μ. θα ακολουθήσει ομιλία του προέδρου στο ξενοδοχείο.

Παρασκευή 4/11/2022: Επίσκεψη στο Ρέθυμνο. Στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα επισκεφθεί την αγορά και το απόγευμα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντησή του με στελέχη του κόμματος στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου (Γιαμπουδάκη 12).

Σάββατο 5/11/2022: Ο κ. Βελόπουλος θα μεταβεί στο Ηράκλειο, όπου το μεσημέρι στις 12 θα επισκεφθεί την Αγορά και στις 14:00 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ στο ξενοδοχείο “ΛΑΤΩ”. Θα ακολουθήσει ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στο ξενοδοχείο “ΛΑΤΩ” στις 18:30 μ.μ.

Κυριακή 6/11/2022: Η περιοδεία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στην Ιεράπετρα, όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με στελέχη του κόμματος σε αίθουσα του Δημαρχείου.