"Καθαροί" οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Ηλία Μίχου και της μάνας της 12χρονης! Δεν βρέθηκαν ύποπτες "κινήσεις" και ποσά που δεν δικαιολογούνται, από την αρχή καταπολέμησης μαύρου χρήματος.


edolio5 team

Δεν κατέληξε πουθενά, προς το παρόν, η έρευνα του Προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, για την υπόθεση του βιασμού και της μαστρωπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο Πρόεδρος της Αρχής ε.τ. Αντεισαγγελέας ΑΠ Χαράλαμπος Βουρλιώτης, που μεταξύ των άλλων έχει αρμοδιότητα και το βρώμικο χρήμα από υποθέσεις εμπορίας ανθρώπων και μαστρωπείας, είχε ζητήσει να γίνουν φύλλο και φτερό οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 53χρονου κατηγορούμενου Ηλία Μίχου, που προφυλακίστηκε, κατηγορούμενος ότι, βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό.


Ο κ. Βουρλιώτης ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα σε βάρος του Ηλία Μίχου, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν διακινούσε χρήματα από μαστρωπεία, σε βάρος της 12χρονης.

Παρόμοια εντολή είχε δοθεί από τον κ. Βουρλιώτη και γιά τους τραπεζικούς λογαριασμούς της μητέρας της ανήλικης, που προφυλακίστηκε επίσης, κατηγορούμενη ότι, εξέδιδε τη 12χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους λογαριασμούς του Ηλία Μίχου βρέθηκαν χρηματικά ποσά, που φέρονται να δικαιολογούνται από την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Αρχή ξεπλύματος, εκτιμά ότι, χρηματικά ποσά, που προέρχονταν από μαστρωπεία ο κατηγορούμενος Μίχος, δεν θα τα κατέθετε στην Τράπεζα, για να μην εκτεθεί.

Οι ίδιες πηγές ανάφεραν ότι, ούτε στους λογαριασμούς της μητέρας της 12χρονης βρέθηκαν χρηματικά ποσά.