Γιώργος Σολάρης! Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Ο ανταποκριτής τηλεοπτικών σταθμών και ιδιοκτήτης του site "Cyclades 24". Την φωτογραφία του στην 12χρονη θα δείξουν αύριο οι αρχές για να πει αν συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του. "Δεν έχω κάνει τίποτα και είμαι στην διάθεση των αρχών".


edolio5 team 

Σάρκα και οστά, πάντως, παίρνουν οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σολάρης, ιδρυτής και διαχειριστής του site «Cyclades24» και ανταποκριτής τηλεοπτικών σταθμών "βγήκε μπροστά" με το όνομα του μετά από αρκετές μέρες που όλοι ψιθύριζαν την εμπλοκή του με την υπόθεση του Κολωνού.To όνομά του βρέθηκε στη λίστα των 213  που επικοινώνησαν με τη 12χρονη, πολλοί εκ των οποίων επέμεναν να συναντηθούν. Ο Σολάρης, που εντόπισε την ανήλικη στην εφαρμογή γνωριμιών Blindchat, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός δεκάχρονου αγοριού, ενώ η σύζυγός του έχει και μια μεγαλύτερη κόρη απ’ άλλον γάμο. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν βρέθηκε ποτέ με την ανήλικη, ενώ για την επικοινωνία απαντά πως «του είχε σταλεί η γνωστή αυτοματοποιημένη [;] πρόταση» και με τη 12χρονη να δηλώνει «διαθέσιμη» για να βρεθούν εκ πληρωμής στα Σεπόλια με χρηματικό αντίτιμο 70 ευρώ. Εκείνος, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, δεν δέχθηκε να ανταλλάξει γυμνές φωτογραφίες του με την ανήλικη, ενώ στην ερώτηση γιατί μπήκε στη διαδικασία να συνομιλήσει με ένα τόσο μικρό κορίτσι απαντά: «Όσοι και όσες χρησιμοποιούν ή μπαίνουν σ’ αυτήν την εφαρμογή, εξυπακούεται πως είναι ενήλικοι»,

Είναι προφανές ότι οι αρχές πλέον αν κρίνουν ότι εμπλέκεται με τρόπο που πρέπει να τον καλέσουν για εξηγήσεις θα το πράξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες το edolio5 θα επιδείξουν τις επόμενες μέρες την φωτογραφία του στην 12χρονη με το ερώτημα αν συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του.