Η "γιατρός της ντόπας" Ηλέκτρα Γέρου, η σύλληψη της από την οικονομική αστυνομία, η εταιρία "μαϊμού" στην Γλυφάδα και η μήνυση του καλαθοσφαιριστή Ντίνου Μήτογλου ότι του κατέστρεψε την καριέρα με τα αναβολικά που του έδωσε!


edolio5 team

Μια μήνυση σε βάρος της αποκάλυψε την δράση της! Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Ντίνος Μήτογλου της Αρμάνι Μιλάνο είναι ένα από τα θύματα της γιατρού η οποία κατηγορείται, σύμφωνα με τον Αθλητή, ότι του χορήγησε απαγορευμένη ουσία με αποτέλεσμα να βρεθεί ντοπαρισμένος και να είναι εκτός παρκέ για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Η 48χρονη μικροβιολόγος – βιοπαθολόγος Ηλέκτρα Γέρου συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία την Τρίτη όπως ήδη έχει αναφέρει σε ρεπορτάζ το edolio5 καθώς μέσω ιστοσελίδας και εταιρίας «μαϊμού» που διατηρούσε στην περιοχή της Γλυφάδας φέρεται να χορηγούσε σκευάσματα ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές με σκοπό «την αποκατάσταση τραυματισμών, την ενίσχυση των αθλητικών επιδόσεων και του ανοσοποιητικού συστήματος, την αντιμετώπιση της εξάντλησης, την απώλεια βάρους, την αύξηση της λίμπιντο καθώς και την καταπολέμηση της γήρανσης». Η 48χρονη είχε στο πελατολόγιο της διάσημους αθλητές αλλά και πολλά γνωστά ονόματα της σόου μπιζ καθώς η φήμη της για καλά αποτελέσματα πήγαινε από στόμα σε στόμα.