Η δεξίωση του Αποστολόπουλου και η "επιθυμία" του Ευάγγελου Μυτιλιναίου! Όλος ο "καλός ο κόσμος" των Κολεγίων στο σπίτι του Βρετανού Πρέσβη την προηγούμενη Πέμπτη και οι "μπηχτές" της Λάτση για τον Μητσοτάκη.


Του Άρη Σπίνου

Επειδή όλοι βλέπουν ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα φέρει και τη ανατροπή Μητσοτάκη τρέχουν να εξασφαλίσουν "την επόμενη μέρα". Μια τέτοια αγωνία εκφράστηκε την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ, σε μια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του βρετανού πρέσβη στην Ελλάδα. Σας έχουμε παρασκήνιο με ονόματα.

Η Ένωση Ελλήνων Αποφοίτων του London School of Economics, πρόεδρος της οποίας είναι ο επικεφαλής του Ιατρικού Κέντρου, Βασίλης Αποστολόπουλος, διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση του LSE στην οποία κύριος ομιλητής ήταν ο επίσης απόφοιτος Βαγγέλης Μυτιληναίος.


Παρούσα η κ. Μαριάννα Λάτση και ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας επίσης απόφοιτοι του LSE.

Μαζί με τον Βαγγέλη Μυτιληναίο, η πλέον στενή του συνεργάτιδα, Βίβιαν Μπουζάλη (πρώην βουλευτής της ΝΔ) , ενώ δίπλα του ήταν και ο γιος του, Γιώργος.

Στους προσκεκλημένους, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος, η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η επικεφαλής της Google Πέγκυ Αντωνάκου, η δυναμική Τατιάνα Καραπαναγιώτη, τα αδέλφια Καρτάλη των Σχολείων Μωραΐτη, ο επικεφαλής της SPACE HELLAS Σπύρος Μανωλόπουλος, ο μεγαλοεπενδυτής Τίμος Μελισσάρης, η Country Director του Βρετανικού Συμβουλίου Αναστασία Ανδρίτσου, η πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου Άννα Καλλιάνη κλπ Ο σερβιτόρος που μας έδωσε την πληροφορία δεν ξεχώρισε άλλους επώνυμους.

Κυρίαρχο θέμα στα πηγαδάκια ήταν οι εκλογές που θα γίνουν σε λίγους μήνες στην Ελλάδα. Ο Δένδιας με την Μπακογιάννη σχεδόν δεν αντάλλασσαν κουβέντα ενώ κάποιοι έλεγαν ανοιχτά "εάν ο Μητσοτάκης πέσει κάτω από 30% το ίδιο βράδυ πρέπει να παραιτηθεί". Ο υπουργός εξωτερικών χαμογελούσε και κουνούσε το κεφάλι του.  Αν με ρωτάτε ποιος έλεγε για παραίτηση Μητσοτάκη, αν δεν κάνω λάθος, λεγόταν Ευάγγελος Μυτιλιναίος. Μου είπαν πάντως ότι σε αντίθεση με τον αδερφό της, η Μαριάννα Λάτση δεν έλεγε και τα καλύτερα για τον Μητσοτάκη.