QUIZ! Ο "καυτός έρωτας" του λομπίστα της Αμερικανικής Πρεσβείας με την Ελληνίδα πολιτικό που έχει "διαπλανητικές" φιλοδοξίες. Το ραντεβού για "χαλαρή κουβέντα" στην Πλατεία Κολωνακίου και η στρατολόγηση της νεαράς από την νέα "Βάλερι".

Του Άρη Σπίνου

Ο ερχομός στην Αθήνα του νέου Πρέσβη των ΗΠΑ έφερε μαζί του και ομορφόπαιδα!

Όπως με πληροφορούν έγκυροι κύκλοι που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, στην πολιτικό διπλωματική πιάτσα που αρχίζει και τελειώνει στην Πλατεία Κολωνακίου έχει αναπτυχθεί ένα νέο φλογερό ειδύλλιο!

Ελληνοαμερικανός λομπίστας, από τα νέα αστέρια πέριξ του σημερινού πρέσβη των ΗΠΑ Τζώρτζ Τσούνη, ο οποίος τριγυρνά τόσο στην πρεσβεία όσο και στην πρεσβευτική κατοικία, ως στενός άνθρωπος απόλυτου εμπιστοσύνης (όπως ο ίδιος διαδίδει) του νέου πρέσβη, είναι καψουρεμένος με πολύ όμορφη πολιτικό η οποία διαθέτει εκτός των άλλων και διεθνείς αναφορές!

Να ζήσουν τα παιδιά και να ευτυχήσουν! Η τελευταία εμφάνιση τους, που πήραμε εμείς χαμπάρι, ήταν χαλαρή για ένα ποτάκι στην Πλατεία Κολωνακίου. Μάθαμε πάντως ότι για την όμορφη πολιτικό έχει δείξει ενδιαφέρον "στρατολόγησης" και η νέα "Βάλερι" της Πρεσβείας που ήρθε πρόσφατα στην Αθήνα για να αναλάβει ρόλο.