Ούτε άχνα από τον Πατούλη!Μήνυση κατά του Μελλισανίδη από διευθύντρια της Περιφέρειας Αττικής στην δίωξη εκβιαστών! Η Ευαγγελία Πολυζώη, υπεύθυνη αδειοδοτήσεων, καταγγέλει ότι απειλήθηκε επειδή ζήτησε να γίνουν έργα στο νέο γήπεδο για την ασφάλεια των θεατών. Παραιτήθηκε και η περιφερειακή σύμβουλος Βάρσου Μαργαρίτα λόγο των ίδιων απειλών.



edolio5 team 

Μήνυση στον πρόεδρο της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη υπέβαλε  η υπεύθυνη αδειοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής, Ευαγγελία Πολυζώη.

Όπως καταγγέλει η Ευαγγελία Πολυζώη, υπεύθυνη αδειοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής, στην μήνυσή της, την οποία κατέθεσε στο τμήμα Εκβιαστών της Γενικής Αστυνομίας Διεύθυνσης Αττικής, την Παρασκευή η ίδια μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής πήγαν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Εκεί διαπιστώθηκαν ελλείψεις και παραβάσεις που άπτονται της ασφάλειας τόσο των θεατών όσο και των αθλούμενων. Η ίδια καταγγέλει ότι κατά την συνεδριάση της Επιτροπής ο κος Μελισσανίδης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να απειλεί και την ίδια και τα άλλα μέλη της Επιτροπής.

Παρόλα αυτά η κα Πολύζώη, αν και δέχθηκε αυτές τις απειλές ότι δηλαδή θα διωχθεί από την Περιφέρεια, ότι θα της στέλνουν κάθε βράδυ στο σπίτι της τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, κατέθεσε την μήνυση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την παραίτησή της έχει υποβάλλει η ενταταλμένη σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού της Περιφέρειας, Βάρσου Μαργαρίτα, κόρη του π. δημάρχου Κηφησιάς, η οποία φέρεται επίσης να δέχθηκε κι αυτή απειλές. Φυσικά η αλήθεια θα φανεί στις δικαστικές αίθουσες. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση 2 λέξεων.