(Ν2) Οι μεγάλες αλήθειες που ακούγονται στο Parking της ΕΥΠ και στο κυλικείο του 9ου όροφου! Η μακαρίτισσα Μαρία Ιατρίδου, ο "λαδιάρης", ο "τρέλαρχος", η "Μπέκρω", η "κοντοφουστίτσα," η"Λένα" και η "Μαντάμ Μπουντουάρ" που γνωρίζουν τα πάντα για τις υποκλοπές και τα "τρελά" μεροκάματα. Οι άσχετοι της ΑΔΑΕ και ο έλεγχος της πλάκας.


Του Άρη Σπίνου

Επειδή είναι βέβαιο ότι αργά η γρήγορα θα ασκηθούν ποινικές διώξεις στα εμπλεκόμενα στελέχη της ΕΥΠ που έπαιξαν ρόλο στις παρακολουθήσεις που βρίσκονται στην επικαιρότητα έχουν αρχίσει τα "αλληλοκαρφώματα" μεταξύ των υπευθύνων που ο ένας "δίνει" τον άλλον. Οι μεγάλες αλήθειες όμως μαθαίνονται από τις κουβέντες  που αντάλλασσαν μεταξύ τους οι τεχνικοί των υποκλοπών στο μεγάλο ανοιχτό πάρκινγκ της Κατεχάκη και στο κυλικείο που πάνε για καφέ στον 9ο όροφο. Εκεί το edolio5 "έστησε αυτί" και έμαθε πράγματα και θαύματα. Διαβάστε λοιπόν.

Οι τεχνικοί του παλιού γερμανικού συστήματος επισύνδεσης -διάδοχοι του Σάκη με "τα μεγάλα αυτιά"- που ανήκουν στο τεχνικό τμήμα της ΔΕΑ-Β, που έχουν προϊστάμενο τον τμηματάρχη Κ.Κ.  και που τώρα δεν έχουν καθόλου δουλειά με τις τηλεφωνικές υποκλοπές, την "έπεσαν" γι αυτά που αποκάλυψε το edolio5 περί της επίσκεψης δήθεν ελέγχου της ΑΔΑΕ στην ΕΥΠ, στους τεχνικούς του νέου ιταλικού συστήματος επισύνδεσης που ανήκουν στην Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης (τη λένε και Μιζανοργάνωση) του διευθυντή Α.Λ. ή και "Λαδιάρη" και της υποδιευθύντριας Μ.Μ.  ή και "Κοντοφουστίτσα" για όσα διαδίδουν εναντίον τους

Ο "Λαδιαρης" και η "Κοντοφουστίτσα" λένε ασχολήθηκαν και έκλεισαν το παλιό σύστημα που ούτως ή άλλως είχε καταστεί σχεδόν ανενεργό λόγω παρωχημένου λογισμικού αλλά δεν έχει καταστραφεί κανένας σκληρός δίσκος και ότι υπάρχουν μέσα σε αυτούς όλα τα αρχεία. Καλό θα ήταν να τα παραλάβει η ΑΔΑΕ ή ένας σοβαρός εισαγγελέας, να φωνάξουν ειδικούς τεχνικούς πραγματογνώμονες και να τα εξετάσουν ενδελεχώς. 'Άλλωστε μπορούν να ζητήσουν τα αρχεία αυτά και από την γερμανική εταιρεία του παλιού συστήματος και από την ιταλική του νέου συστήματος. Το ίδιο μπορεί να κάνουν και με την ΕΛ.ΑΣ.

Εκεί στη Μηχανοργάνωση πλέον βρίσκονται όλα τα αρχεία καθόσον ο "Λαδιάρης" έχει αναλάβει τη μηχανογραφική κάλυψη και των δύο συστημάτων παλαιού και νέου. Ο Κ.Κ. έχει πλέον ένα συγκεκριμένο αντικείμενο από τη στιγμή που η Μηχανοργάνωση ανέλαβε από το τμήμα του το σύστημα επισύνδεσης.Να μεταβαίνει στην επαρχία αλλά κυρίως στο εξωτερικό με Φ.Π. για να κάνει έλεγχους στα συστήματα ασφαλείας των Μονάδων στην Περιφέρεια αλλά και των Πρεσβειών μας και των Προξενείων μας στο εξωτερικό (κάμερες, τηλέφωνα, καλωδιώσεις κλπ). Πράγμα που σημαίνει καλή κονόμα καθώς έτσι βγάζεις από τα απόρρητα του "Τρέλαρχου", της "Μπέκρως" και της Μαρίας -που ελέγχονται από τον υποδιοικητή Διονύση Μελιτσιώτη δύο και τρεις φορές παραπάνω από το μισθό σου, αφορολόγητα. Και να είναι κατεστραμμένοι οι δίσκοι όπως λένε από τα σφυριά του "Τρέλαρχου" υπάρχουν τα λογκς που δεν μπορεί να τα σβήσει κανείς. Αυτό δεν το ξέρουν οι τεχνικοί της ΑΔΑΕ;;; Δεν μπορούσαν να το ελέγξουν αυτό;;; Ούτε οι τεχνικοί σύμβουλοι Τσίπρα και Ανδρουλάκη τα ξέρουν αυτά;;;


Τα δε CD των υποκλοπών τα έπαιρνε ο  Παν. Κοντολέων, απευθείας από την εκδιωχθείσα πλέον αστυνομικίνα του Γρ. Δημητριάδη και του Λευτέρη Οικονόμου, Ε.Γ. (Ευαγγελία Γεωργακοπούλου) και δεν τα άκουγε κανείς από τους ακροατές της υπηρεσίας. Τώρα ποιος τα παραλάμβανε και τα άκουγε από τον "Ωωρολέοντα" ας μας πει ο . Γεραπετρίτης από το Μαξίμου όπως θα έλεγε στο αυτί του Ανδρουλάκη.


Ο Κ.Κ. δεν ασχολείται πλέον με τα συστήματα υποκλοπών από πέρυσι. Αυτά τα κάνουν πλέον τα κολλητάρια του "Λαδιάρη". Λένε δε ότι στη Μηχανοργάνωση τα ξέρουν πλέον όλα τα κόλπα και μπορούν να στήνουν τηλέφωνα χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς. Λένε επίσης ότι ξέρουν τα πάντα για τις παρακολουθήσεις και μπορεί ο "Λαδιάρης" και η παρέα του να πουλάνε πληροφορίες έξω σε όποιον ενδιαφέρεται.


Για να τελειώνουμε, Administrator και των δύο συστημάτων που μέχρι προσφάτως ήταν οι κυρίες "Κυρά-Λένα"  και "Μαντάμ Μπουντουάρ", είναι πλέον ο "Λαδιαρης".

Το συμπέρασμα λοιπόν που βγαίνει ότι επί εποχής Μπίκα, Δραβίλλα, Ρουμπάτη και Κοντολέοντα διαχειρίστριες των υποκλοπών ήσαν οι κυρίες Λ.Κ., Ε.Μ. και η μακαρίτισσα Μ.Ι. (Μαρία Ιατρίδου) ή ακόμη και σήμερα επί διοικήσεως Θεμιστοκλή Δεμίρη που δεν αποκλείει όπως είπε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή να παρακολουθούνται πολιτικοί και δημοσιογράφοι διαχειριστής είναι ο "Λαδιάρης".

Αυτά αλήθεια δεν τα γνωρίζει η υπεύθυνη επόπτρια από το νόμο των τηλεφωνικών επισυνδέσεων, εισαγγελέας Εφετών κα Βλάχου που αποκάλυψε στη Βουλή ότι διαθέτει υπογραφές 6 στελεχών της ΕΥΠ για τις επίδικες υποκλοπές;