(Ν1)Το βίντεο που "μιλάει" και οι πράκτορες της ΕΥΠ στην πρώτη γραμμή με παλαμάκια στον Γιώργο Παπανδρέου! Η ανακοίνωση (που κανείς δεν καταλαβαίνει τι γράφει) και ο ανηψιός του ένδοξου Ζιάγκα, που την υπογράφει.

Του Άρη Σπίνου

Λέγαμε και εμείς γιατί μέχρι σήμερα οι εργαζόμενοι στην ΕΥΠ δια του σωματείου τους (υπάρχει τέτοιο!) δεν έχουν βγάλει 2 αράδες σε αυτό τον χαμό που γίνεται με τις αποκαλύψεις της ντροπής και του αίσχους. Να που ήρθε!

Με τις υπογραφές του προέδρου Απόστολου Μαχιά (ένδοξος ανηψιός του γνωστού Μιχάλη Ζιάγκα που μεσουρανούσε επί Ανδρέα Παπανδρέου) και του Γενικού Γραμματέα, που και αυτόν κάπως τον λένε. Βέβαια στο κείμενο ο αγαπητός Μαχιάς δεν αναφέρει πουθενά ότι υπήρξε κατά το παρελθόν πρώτο τραπέζι πίστα ως χειροκροτητής του Γ. Παπανδρέου (!) και βρέθηκε, ενώ εργαζόταν στην ΕΥΠ, στην ενακτήρια εκδήλωση ανακοίνωσης του κόμματος από το ΓΑΠ που τελικά στις εκλογές έπιασε ποσοστά νικοτίνης που βρίσκονται στα πακέτα των τσιγάρων! Προς επαλήθευση των όσων σας λέμε σας παραθέτουμε και το βίντεο από την εκπομπή που έπαιξε στο ΣΚΑΙ! Διαβάστε την ανακοίνωση, των συνδικαλιστών που βγήκε πριν λίγες ώρες και αν καταλάβετε τι λέει να μας το πείτε και σε εμάς. Τώρα πόσο "Εθνικό ρόλο" μπορούν να έχουν πράκτορες  οπαδοί είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Είναι προφανές ότι εμείς δεν θα προσδιορίσουμε στο βίντεο ποιος είναι ο Μαχιάς για πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτοί που τον ξέρουν... τον ξέρουν.