(Ν1) Παντός καιρού η "Δώρα" της ΕΥΠ! Το "εικόνισμα" του Σαμαρά στο γραφείο της που αντικαταστάθηκε με του Μητσοτάκη. Η λίστα με τους "φίλους του Αντώνη" που εξοστρακίστηκαν σε μια νύχτα, που δόθηκε δια χειρός της.

Του Άρη Σπίνου

Η πρωταγωνίστρια του σημερινού μας ρεπορτάζ είναι η Δ.Γ.! Μια κυριά, παντός καιρού που επιβιώνει με όλους και με όλα όπως και ο χαμαιλέοντας

 Άπαντες γνωρίζαν ότι ήταν η εκλεκτή του Αντώνη Σαμαρά ακόμα και την περίοδο που είχε φύγει από την Νέα Δημοκρατία. Μιλάμε για σκληρή οπαδό του που είχε βάλει μέχρι και φωτογραφία ως εικόνισμα μέσα στο γραφείο της. Όταν ο Αντώνης έγινε πρωθυπουργός η Δώρα γέμισε το καλάθι της με... δώρα! Και να η μετάθεση στην Κύπρο, και να οι διπλοί μισθοί και να το ένα και το άλλο. Όταν όμως ο Μητσοτάκης αποφάσισε να καθαρίσει την Κατεχάκη από ότι δεν τον προσκυνούσε έδωσε εντολή να φτιαχτούν οι λίστες με τους Σαμαρικούς και του Καραμαλινκούς ενόψιν των "σφαγών" που ετοιμάζονταν, όπως και έγινε με εκατοντάδες μετατάξεις προς την ΕΛΑΣ. Ποιος λέτε ότι έφτιαξε την λίστα με τους φίλους του Αντώνη  και παραδόθηκε στην διοίκηση για να ακολουθήσουν όσα ακολούθησαν ; Μα φυσικά η εκλεκτή του! Σε μια βραδιά έτρεξε να σωθεί και φυσικά να απολαμβάνει και σήμερα τα προνόμια του άλλου "καθεστώτος". Αυτό το "μαγαζί" έχει παράδωσει στα αλληλορουφιανιλίκια. Τέτοιο πράγμα όμως ρε παιδί μου δεν έχει ξαναγίνει. Έμαθα από άνθρωπο του Σαμαρά, ότι ο π. πρωθυπουργός είχε μεσολαβήσει για να βρεθεί επιγόντος κρεβάτι εντατικής όταν η Δώρα πέρασε μια βαριά περιπέτεια με τον Covid.