(Ν2) Ο "Τασούλης της ΕΥΠ" και οι επιταγές! Παριστάνει τον αστυνομικό και "δαγκώνει" επιχειρηματίες, ζωντοχήρες κάνοντας τον γαμπρό και απολαμβάνει την ασυλία της "κυρίας διευθύντριας" που τον έχει οδηγό! Η παρακολούθηση από την ΕΛΑΣ και το stop με άνωθεν εντολή.


Του Άρη Σπίνου

Το τι έγινε στο email του edolio5 από εχθές το απόγευμα που δημοσιέυσαμε σχετικό ρεπορτάζ για τον "Τασούλη" της ΕΥΠ που παριστάνει τον γαμπρό και "δαγκώνει" φουκαριάρες που αναζητούν το μεγάλο έρωτα, δεν περιγράφεται

. Εάν τελικά όλα άρχιζαν και τελείωναν σε μερικές γυναίκες θύματα που έπεσαν στα δύχτια του έρωτα του τότε ίσως να λέγαμε... ας πρόσεχαν! Εδώ μιλάμε για κάτι χειρότερο που έχει πολύ σοβαρές ποινικές προεκτάσεις. Ο Τασούλης (Α.Ν.) που ανήκει στο πολιτικό προσωπικό της ΕΥΠ με μια ειδικότητα άνευ ουδεμίαν σημασίας, παριστάνει τον αστυνομικό και συστήνεται ως άνθρωπος πολιτικών που πρωταγονιστούν στην κεντρική σκηνή. Χρησημοποεί ονόματα που δήθεν θα βοηθήσουν κάποιους που "μασάνε" από όσα τους λέει. Τα θύματα του είναι σοβαροί επιχειρηματίες που προς το παρόν μας ζήτησαν να μην δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία τους. Μιλάμε για 30αρες χιλιάδες που έκαναν φτερά για δήθεν εξυπηρέτηση. Όλα με στοιχεία, επιταγές, ονόματα και διευθύνσεις. Όλοι γνωρίζουν την δράση του και παρ' όλα αυτά η Λ.Κ. τον χρησημοποιεί ως οδηγό για τις μετακινήσεις της στην υπηρεσία. Πρόσφατα μια υπηρεσία της ΕΛΑΣ τον είχε "από πίσω" αλλά με άνωθεν εντολή η παρακολούθηση σταμάτησε. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και προφανώς δεν έχει νόημα η δημοσίευση ρεπορτάζ επί αυτού αλλά η αναγκαιότητα άλλων ενεργειών εκ μέρους μας.