Καλύτερα να τρώει παρά να μιλάει! Άσχετος και για την δικογραφία της Χρυσής Αυγής ο Μητσοτάκης. «Xάρη στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις πιάσαμε τη εγκληματική οργάνωση». Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν υπήρχε καμία εισαγγελική διάταξη για υποκλοπή στην δικογραφία. Όλες έγιναν παράνομα από την ΕΥΠ και μοιράστηκαν τα CD στην ομόνοια.


Του Άρη Σπίνου

«Xάρη στις παρακολουθήσεις πιάσαμε τη Χρυσή Αυγή». Αυτό υποστήριξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, γνωρίζοντας ότι λέει καταφανώς ψέματα διαφορετικά για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι είναι παντελώς άσχετος και ανενημέρωτος.

Επειδή γνωρίζουμε σελίδα προς σελίδα την δικογραφία τον ενημερώνουμε ότι στην ποινική δίωξη της Χρυσής Αυγής δεν υπήρξε “νόμιμη επισύνδεση” των τηλεφωνικών συνομιλιών των βουλευτών της αν και ελέγχονταν για σοβαρά κακουργήματα. Το γνωρίζουμε αυτό από τη δικογραφία της υπόθεσης, στην οποία δεν περιέχεται καμία διάταξη ή σχετική απομαγνητοφώνηση. Αντίθετα η ΕΥΠ έκανε υποκλοπές των βουλευτών της και δεκάδων στελεχών εντελώς παράνομα και χωρίς καμία εισαγγελική άδεια. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από συνομιλίες, που μοιράστηκαν σε δημοσιογράφους από την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.