Άσχετος μέχρι το μεδούλι! Μπέρδεψε ο Μητσοτάκης τους "Καμμένους". Είπε για τον υπουργό Άμυνας αλλά εννοούσε τον Δημήτρη που μίλαγε με τον Μάλαμα, αλλά "ξέχασε" τον υπουργό Αυγενάκη που μίλαγε με το "μπουμπούκι" Μπαμπάμτση και ήταν στόχος της ΕΥΠ.


Του Άρη Σπίνου

Η άγνοια και η αφέλεια τον οδήγησε σε ωμά ψεύδη  για ακόμη μια φορά. 

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά στο πλαίσιο της δευτερολογίας του αναφορά σε υποτιθέμενη δικογραφία από την οποία δήθεν προέκυπτε παρακολούθηση του Πάνου Καμμένου, πρώην υπουργού ΕΘνικής Άμυνας των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η συγκεκριμένη αναφορά αποτελεί ωστόσο ακόμη ένα ψεύδος αλλά και πλήρη άγνοια του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς η μόνη επιβεβαιωμένη καταγραφή συνομιλιών επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφορούσε τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, με την καταγραφή να αφορά όχι τον ίδιο αλλά τον Δημήτρη Μάλαμα που μιλούσε με τον 2ο. Η δίκη αυτή ως προς το σκέλος του Δημήτρη Καμμένου δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί προανακριτικά.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της ίδιας δικογραφίας υπό παρακολούθηση βρισκόταν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκης, για συνομιλίες του με τον καταδικασμένο σε πρώτο βαθμό για εκβιασμό Παναγιώτη Μπαμπάμτση. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαμπάμτσης, όπως είχε αποκαλύψει το edolio5 εμφανιζόταν σε συνομιλίες που είχε καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας για λαθρεμπόριο χρυσού να έχει επαφές και να συνομιλεί με τον τότε γραμματέα και σημερινό υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.