Διαλύθηκε ο "γάμος" σε 5 μήνες! Αιχμές ότι έχει γίνει "Μητσοτακικό μαγαζί" η παρέα Τζήμερου και Κρανιδιώτη από τον Μπογδάνο που τον έδιωξαν οι 2 φίλοι εξαιτίας της αλαζονείας του, όπως είπαν. Ευτυχώς του έμεινε η Λατινοπούλου που την έκανε αντιπρόεδρο (!) στο κόμμα του.


Του Άρη Σπίνου

Με αιχμές για “δεκανίκια” και “ηχεία του Μαξίμου” ήταν η πρώτη αντίδραση του "φέρελπί σωτήρα"  Μπογδάνου, μετά την διαγραφή του από την “Εθνική Δημιουργία” που επίσης θέλει να "σώσει την πατρίδα". Ένας "γάμος" που δεν κράτησε ούτε 5 μήνες.

Οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαγράφεται από την “Εθνική Δημιουργία” λόγο της αλλαζονικής συμπεριφοράς του. 

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ισχυρίστηκε ότι το δίδυμο της παρέας έχει γίνει "Μητσοτακικό μαγαζί".

Όσοι γνώριζαν εδώ και καιρό τις σχέσεις των 3 ανδρών περίμεναν ότι από μέρα σε μέρα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον του Μπογδάνου του έμεινε η Λατινοπούλου που ανακοίνωσε την στήριξη της στον Μπογδάνο από το tik - tok την οποία έκανε αντιπρόεδρο (!) στο κόμμα του.