Στα χέρια της 26ης ανακρίτριας οι 3 δικογραφίες που τους έχουν "τυλίξει"! Σφίγγει ο κλοιός για τους "εγκεφάλους" της πλαστής διαθήκης των 4.000.000 ευρώ , μετά την έρευνα του edolio5. Ο μεσίτης, ο φαρμακοποιός η συμβολαιογράφος και ο Ιεράρχης.


Του Άρη Σπίνου

Επανερχόμαστε σήμερα αφού το ρεπορτάζ έχει νέα εξέλιξη. Μπροστά σε μια πολύ μεγάλη υπόθεση πλαστής διαθήκης βρίσκεται πλέον η δικαιοσύνη όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το edolio5 με σχετική ανάρτηση, από το Σεπτέμβριο του 2019 που αναφορά μια πλαστή διαθήκη από την οποία πασίγνωστος Ιεράρχης απεκόμισε μεγάλο ποσό. Κυρίαρχο ρόλο στην υπόθεση αυτή έπαιξε ένας μεσίτης, ένας φαρμακοποιός και μια συμβολαιογράφος. 

Το ποσό που πήρε η σπείρα με την συμμετοχή δικηγόρων και συμβολαιογράφων ξεπερνά τα 4.000.000 από μία πλούσια κάτοικο Κολωνακίου.Σύμφωνα με την έρευνα της δικαιοσύνης που στηρίχθηκε στο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ του edolio5 για να φανεί αληθοφανής η παρουσία κληρονόμων,χωρίς να είναι συγγενείς της Θανούσης,ανάμεσά είναι και ένας ανώτερος Ιεράρχης που πήρε 100.000 χιλιάδες ευρώ.Χωρίς προφανώς να γνωρίζει την πλαστότητα της διαθήκης.Σήμερα το edolio5 αποκαλύπτει ότι από την πλαστή διαθήκη μεγάλα ποσά κατέληξαν σε 3 συλλόγους που ασχολούνται με την προστασία των παιδιών. Η υπόθεση αυτή βρίσκεται στο στάδιο της τακτικής ανάκρισης από την 26η ανακρίτρια από τις 20/5/2020. Έχουν δημιουργηθεί 3 ξεχωριστές δικογραφίες που συνενώθηκαν και για αυτό υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση που μεγάλωσε και εξαιτίας του covid που είχε οδηγήσει σε υπό - λειτουργία τα δικαστήρια. Το edolio5 έχει καταθέσει στις αρμόδιες αρχές τον πλήρη δημοσιογραφικό φάκελο της έρευνας για την υπόθεση αυτή και σύντομα οι "εκπλήξεις" για τα πρόσωπα, υπεράνω υποψίας, που εμπλέκονται θα κάνουν πάταγο.