Ένα περιοδικό με 35 σελίδες και... 45 φωτογραφίες του Πατούλη! Ούτε ο Κιμ Γιούνγκ δεν το έχει κάνει αυτό. Κρατάει τα προσχήματα για να μην τον πουν αλλαζόνα! Ο κύριος Γιώργος τα έχει ξεπεράσει αυτά βεβαίως - βεβαίως!


Του Άρη Σπίνου

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η "Ενημέρωση των Ιατρών" είναι το επίσημο όργανο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών του οποίου προΐσταται ο διαχειριστής δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ της Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.



Μου λένε …ξεφυλλίσαντες πως μέτρησαν 11 σελίδες διαφημίσεων. Μέχρι εκεί καλά, να βγάλουν τα έξοδά τους οι άνθρωποι.

Λένε όμως, πως στις υπόλοιπες 35 σελίδες του επίσημου ιατρικού-επιστημονικού οργάνου, μέτρησαν 45  φωτογραφίες του μέγιστου Περιφερειάρχη.

Είναι προφανές πως, παρά τη δεδομένη σεμνότητα του Γιώργου του Πατούλη, το έργο του είναι τόσο μεγάλο και τόσο εκτενές που δεν μπορεί να κρυφτεί. Βεβαίως το περιοδικό πρέπει να προβάλει επιστημονικό έργο και όχι τις δράσεις Πατούλη στην Περιφέρεια, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

«Ούτε ο Μεγάλος Τιμονιέρης στην Κίνα του Μάο να ήταν» σχολίασε δημοφιλής βραχύσωμος υπουργός που προφανώς ζήλεψε τη δόξα και τα έργα του Γιώργου Πατούλη.

Ας μην ζηλεύει ο υπουργός και ας εκδώσει και αυτός ένα δικό του περιοδικό (με δαπάνες του ευρύτερου Δημοσίου όπως ο Περιφερειάρχης μας) και ας βάλει όσες φωτογραφίες θέλει. Εξ άλλου κάνεις δεν πληρώνει από την τσέπη του. Να είναι καλά ο Ελληνικός λαός.