Στον "πάγκο" του ΣΔΟΕ 2 παραδοσιακοί πασίγνωστοι εφοπλιστές (αδέρφια) και ο βιομήχανος με τα κίτρινα κουστούμια! Άνοιξαν τραπεζικοί λογαριασμοί και "βγήκαν φίδια" μαύρου χρήματος.


Του Άρη Σπίνου

Αρχίζει το γλέντι και μαζί του έχουν αρχίσει και τα τηλεφωνήματα για να πέσουν στα μαλακά! Οι πληροφορίες είναι ασφαλείς και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Δύο μεγαλοεφοπλιστές και ένας βιομήχανος, πραγματικοί και όχι από αυτούς που ρίχνουν καραβάκια του Jumbo στην μπανιέρα, καλούνται από τις αρμόδιες φορολογικές Αρχές προκειμένου να παράσχουν εξηγήσεις σχετικά με τη διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, εμβασμάτων από και προς το εξωτερικό καθώς και αγοραπωλησίες ακινήτων.
Μετά από το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών, που ήδη έχει γίνει,  οι εφοπλιστές φέρονται να έχουν διακινήσει ύποπτης προέλευσης ποσά τα οποία διερευνώνται αν αποτελούν προϊόν φοροδιαφυγής και ξεπλύματος.

Καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν στο edolio5 ότι πρόκειται για τρεις μεγάλους επιχειρηματίες  εκ των οποίων ο ένας ασχολείται ενεργά με το real estate, υπό την έννοια ότι έχει αποκτήσει σπίτια και εκτάσεις σε πολλά νησιά, έχει κάνει πολλούς γάμους και δραστηριοποιήθηκε και στην Νέα Υόρκη.

Οι άλλοι 2 είναι ιδιαίτερα επώνυμοι – πασίγνωστοι στην Ελλάδα, με πολυσχιδή δράση και προέρχεται από παραδοσιακή εφοπλιστική και όχι μόνο οικογένεια, όπου τα τελευταία χρόνια ο ίδιος και ο αδερφός του έχουν πάρει τα ηνία των επιχειρήσεων μετά την απώλεια του πατριάρχη της οικογένειας.