Ο "λουλουδοσκεπαστής" του "Αθηνών Αρένα" Σάκης Κατσέλης και το "τρενάκι" με τους φίλους. Ο Αρχιεπίσκοπος, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, το φιλορωσικό εκκλησιαστικό lobby, ο Πηλαδάκης, ο Ρέμος και οι "ενεργειακές δουλειές" με την εκκλησία. Μια ωραία παρέα!


edolio5 team

Για τον  Σάκη Κατσέλη, που άνοιξε το μεγάλο του μπαλκόνι πριν λίγες μέρες και υποδέχτηκε φίλους και γνωστούς σας έχουμε ενημερώσει. Τον θαμώνα του Αθηνών Αρένα με λατρεία στον Ρέμο, που κάθε βράδυ που τραγουδάει τον σκεπάζει με λουλούδια. Λεφτά υπάρχουν πολλά.

Σας έχουμε πει επίσης, να μην τα ξανά λέμε για τους 2  υπουργούς της κυβέρνησης, που παίζουν τα ρέστα τους υπέρ του και τα deals εκατοντάδων εκατομμυρίων, την επιρροή σε Δημάρχους, Περιφερειάρχες, την ικανότητα απόσπασης και έγκρισης αδειοδοτήσεων για αιολικά πάρκα! 

Εκείνο ωστόσο στο οποίο δεν έχουμε αναφερθεί επαρκώς είναι η σχέση του "λουλουδοπαίκτη"  Σάκη Κατσέλη με την Εκκλησία η οποία είναι πολύ "δεμένη" ιδιαίτερα με τον Αρχιεπίσκοπο που επισκέπτεται συχνά πυκνά στην προσωπική του κατοικία. 

Ωστόσο ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από την Θήβα δεν είναι η μόνη σχέση του «μετρ των λουλουδιών» και των ενεργειακών ντηλς με την Εκκλησία!

Όπως μαθαίνω, ο Σάκης Κατσέλης είναι κολλητάρι με τον Συμεών της Φθιώτιδας! Τον Μητροπολίτη Λαμίας τον οποίο επισκέπτεται και φωτογραφίζεται μαζί του, παρέα με τα φιλαράκια του!

Βλέπετε, το "τρενάκι" των φίλων της Στερεάς Ελλάδας» έχει πολλά βαγόνια! Άλλα μπροστά, άλλα πίσω, σε άλλα μπαίνεις και σε άλλα βγαίνεις! Πηλαδάκης, Ρέμος πανταχού παρόν και όποιος άλλος περάσει!

Ο Συμεών λοιπόν, μια φορά κι έναν καιρό Δεσπότης της επιρροής του Αρχιεπισκόπου, έχει εδώ και κάμποσο καιρό αυτονομηθεί και ενταχθεί στην «παρέα των τεσσάρων» μαζί με τους Μητροπολίτες Κέρκυρας, Βέροιας και Πάτρας, στο φιλορωσικό λόμπι!