Ο "Κελεμπίας" Μπίλ Σαλμάν των "μαϊμού" επενδύσεων! Δεν είδε κανέναν κατ' ιδίαν παρά μόνο τον καναλάρχη Θοδωρή Κυριακού που έχει πουλήσει ποσοστά του ομίλου του σε Άραβες! Χρεοκοπημένοι και απένταροι επιχειρηματίες πλήρωναν σε λαμόγιο επικοινωνιολόγο όσο - όσο για μια φωτογραφία μαζί του!


Του Άρη Σπίνου

Με τους Άραβες ας κρατήσουμε μικρό καλάθι! Όλα αυτά περί των 5 δις. επενδύσεων του Μπιν Σαλμάν να τα ακούτε …βερεσέ!

Το λέω αυτό, γιατί οι περισσότεροι επιχειρηματίες που τους προσέγγισαν ή τους προσεγγίζουν, νομίζουν ότι θα βρουν τίποτα κορόιδα στα οποία θα κάνουν ένα μεγάλο …δάγκωμα, πουλώντας μειοψηφικά πακέτα! Γενικώς η εμπειρία λέει ότι στους Άραβες πουλάς, αν μπορείς, όλο το μαγαζί! Σε διαφορετική περίπτωση μπλέκεις και δεν ξεμπλέκει! 

Πάντως, όπως μου λένε οι πηγές μου, που μιλάνε με τους Σαουδάραβες, αν κάτι θα ήθελε ο Μπιν Σαλμάν στην Ελλάδα αυτό είναι το Ελληνικό! Όλο το project στο σύνολο του. Ο κυρ Σπύρος Λάτσης όμως δεν πουλάει παρά θέλει κορόϊδα να βάλουν λεφτά για να εισπράξει στο τέλος αυτός τον μεζέ.

Πάντως για να ξέρετε ο Σαουδάραβας πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου της πανίσχυρης αραβικής χώρας, μόνο έναν Έλληνα επιχειρηματία συνάντησε κατ’ ιδίαν! Τον Θοδωρή Κυριακού του Ant1 , ο οποίος έχει ήδη Άραβες μετόχους στο μετοχικό του σχήμα, πλην όμως από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και όχι από την Σαουδική Αραβία! Όπως πληροφορηθήκαμε λειτούργησε και ένα σύστημα με ένα λαμόγιο διαφημιστή που παριστάνει ενίοτε και τον επικοινωνιολόγο που προσπάθησε να "κλείσει" φωτογραφήσεις επιχειρηματιών μαζί του προκειμένου οι απένταροι και χρεοκοπημένοι να τις δείχνουν σε θύματα - επενδυτές για να πείσουν για τις δήθεν μεγάλες γνωριμίες που έχουν. Το "σύστημα" όμως αυτό κόπηκε από την ρίζα του όπως μάθαμε. Τσάμπα οι προκαταβολές που είχαν δωθεί.