Η τσιρίδα του χορευτή στον εραστή - δήμαρχο μέσα στην νύχτα! "Κλείστο μωρή το μαγαζί. Χάνω πελάτες"! "Κλείστο μωρή το μαγαζί. Χάνω πελάτες". Τα καμώματα μιας "τρελής", τα περιπολικά, η ξεφτίλα που έπαθε και τα γέλια των αστυνομικών!

Του Άρη Σπίνου

Σας έχουμε ενημερώσει πως η τοπική αυτοδιοίκηση στην Αττική έχει την χαρά και την τιμή να περιλαμβάνει στις τάξεις της, τουλάχιστον έναν καλίγραμμο και ευθυτενή δήμαρχο που του αρέσει να ψήνει το ψάρι... από την ουρά!

Δικαίωμα του και καμάρι του. Εμείς ασχολούμαστε όμως με το κατάντημα του αφού έχει γίνει έρμαιο του ατρίχωτου χορευτή που τον σέρνει από την ζώνη! Ο κακομοίρης ο δήμαρχος που τοπαρχεύει έναν παραλιακό δήμο στην Αττική έχει βάλει στο μάτι το καλύτερο μαγαζί προκειμένου να το κλείσει για να δουλεύει το διπλανό μαγαζί αφού εκεί βγάζει μεροκάματο ο εραστής του. Όπως μάθαμε πριν λίγες μέρες κάλεσε την αστυνομία επειδή το μαγαζί - καφετέρια είχε (λέει) δυνατά την μουσική. Ακόμη και μύγα να πέταγε ανάποδα αυτός θα έβρισκε αφορμή να καλέσει την αστυνομία. Όταν όμως ήρθαν 2 περιπολικά (Κοτζάμ δήμαρχος είναι αυτός) οι αστυνομικοί τον ρώτησαν, δείχνοντας το μαγαζί του εραστή. "Μας δείχνεται το ένα μαγαζί. Το άλλο που έχει πιο δυνατά την μουσική δεν σας ενοχλεί ;" Με ύφος χιλίων καρδιναλίων και τουπέ λατίνου εραστή τους απάντησε "Θα κάνετε αυτό που σας λέω". Η απάντηση των αστυνομικών ήταν άμεση και καθοριστική "Εσείς κ. δήμαρχε διατάζεται το προσωπικό του δήμου σας. Όχι την αστυνομία. Καλή σας νύχτα". Τα περιπολικά έφυγαν και ο κακομοίρης έπαιρνε τηλέφωνο μέσα στην νύχτα τον χορευτή για να του απολογηθεί επειδή δεν κατάφερε, για μια ακόμα φορά από τις 1000 που έχει προσπαθήσει να μηνυθεί το "αντίπαλο κατάστημα". Η τσιρίδα του χορευτή ακούστηκε μέχρι... το edolio5,  "Κλείστο μωρή το μαγαζί. Χάνω πελάτες". Δημαρχάρα άντε την επόμενη φορά μπορεί να είσαι τυχερός!