Το δημοσίευμα, η μήνυση και η αυτόφωρη σύλληψη! Αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο η δίκη, ύστερα από τις μηνύσεις Πατέλη και Γιατρομανωλάκη σε βάρος της διευθύντριας της εφημερίδας "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" Ράνιας Καρατζαφέρη!


Του Άρη Σπίνου

Όπως είναι ήδη γνωστό σε μήνυση είχαν προχωρήσει ο Αλέξης Πατέλης και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, με αφορμή πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» πριν μερικές μέρες.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο προϊστάμενος του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού ενημέρωσε ο ίδιος ότι κατέθεσε μήνυση παραθέτοντας και το συγκεκριμένο εξώφυλλο.

Με τη σειρά του, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, ανάρτησε το επίμαχο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, συνοδεύοντάς τη δημοσίευσή του με ένα μακροσκελές κείμενο. Μετά τις μηνύσεις η ασφάλεια πραγματοποίησε αυτόφωρη σύλληψη της διευθύντριας της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ράνιας Καρατζαφέρη όπου την περίμεναν έξω από το σπίτι της και την οδήγησαν στην ΓΑΔΑ. Όλα αυτά πριν λίγες μέρες. Σήμερα που είχε προσδιοριστεί η δίκη αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο.