Ο "μέγιστος" Μιχάλης Σάλλας με τους δεσμευμένους λογαριασμούς των 36.000.000 ευρώ! Το ραντεβού που έκλεισε γνωστός δημοσιογράφος με τους εφοπλιστές Μπάκο και Καϋμενάκη για να του παρέχουν οικονομική βοήθεια.


Του Άρη Σπίνου

Όταν εμείς τα γράφουμε, διάφορα τζιμάνια, συνάδελφοι που έχουν υποχρεώσεις και πρέπει να πληρώσουν το ενοίκιο τους, μας τηλεφωνούν και μας λένε ότι αδικούμε με τα ρεπορτάζ στο edolio5 τον Μιχάλη Σάλλα. Είναι έτσι όμως ;

Όπως με πληροφορούν καλά ενημερωμένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος τραπεζίτης Μιχάλης Σάλλας, που γλύτωσε από πλήθος κακουργημάτων λόγω της νομοθετικής ρύθμισης της κυβέρνησης που παρείχε ασυλία στους τραπεζίτες, αναζητεί εναγωνίως επενδυτές προκειμένου να ολοκληρώσει με επιτυχία την αύξηση κεφαλαίου κατά 100 εκατ. ευρώ της Παγκρήτιας τράπεζας, η οποία μετά την απορρόφηση της HSBC και της συνεταιριστικής Χανίων θα μετονομαστεί σε Candia Bank! Όπως πληροφορηθήκαμε το ραντεβού το έκλεισε γνωστός και έγκυρος δημοσιογράφος ιδιοκτήτης ιστοσελίδας στην οποία συμμετέχει με μεγάλο ποσοστό ο κύριος Μιχάλης.

Αυτή η κίνηση στην πιάτσα σημαίνει έλλειψη κεφαλαίων! 

Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός πως με απόφαση και του εφετείου κακουργημάτων οι κατηγορίες κατά του Μ. Σάλλα και άνω των 40 στενών συνεργατών του μπήκαν στο αρχείο λόγω της ασυλίας που θέσπισε νομοθετικά η κυβέρνηση, τα περίπου 36 εκατ. ευρώ της προσωπικής του περιουσίας που είχαν κατασχεθεί, δεν έχουν ακόμη αποδεσμευτεί ακόμη.