Θα πάρει μετάθεση ο εισαγγελέας (όπως και ο προηγούμενος) που ασχολείται με την δικογραφία ; "Σφίγγει" ο κλοιός (;) για τον στοιχηματζή των ΜΜΕ που ποντάρουν πάνω του όλες οι κυβερνήσεις! Τα 80.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα και η προμήθεια του 10% σε συγγενή - "μπον βιβέρ" πασίγνωστου εφοπλιστή για να του βγάζει χρήματα στο εξωτερικό.


Του Άρη Σπίνου

Την γλίτωσε επί ΣΥΡΙΖΑ επειδή ήταν το αγαπημένο παιδί τους και μέχρι σήμερα με 3 χρόνια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας απολαμβάνει την ίδια ασυλία. Τα λεφτά είναι πολλά και φτάνουν για όλους. Ακούω όμως ότι κάποιος εισαγγελέας αρχίζει και σκαλίζει την δικογραφία που αφορά τον περιβόητο στοιχηματζή.

Ας έρθουμε στο σήμερα

Βγάζοντας στην επιφάνεια πλήθος φορολογικών ποινικών αδικημάτων και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Το πιο πιθανό βέβαια ο εισαγγελέας είναι να πάρει καμία μετάθεση! Το ίδιο έγινε και με τον προηγούμενο εισαγγελέα που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για φορολογικές – μαϊμουδιές μαμούθ, καθώς και πολλές άλλες ύποπτες ενέργειες, οι οποίες  προέκυψαν με το σπάσιμο των capital controls διά μέσω εφοπλιστή ο οποίος είχε εμπλακεί πρωταγωνιστικά σε τραπεζικό σκάνδαλο!

Πρόκειται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος άνω των 80 εκατ. ευρώ στο οποίο εμπλέκονται συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού του εφοπλιστή, που έπαιρνε και προμήθεια 10% από το ποσόν του ξεπλύματος και ο «στοιχηματζής» που έψαχνε τρόπο να σπάσει τα capital controls και να βγάλει παράνομα τα λεφτά του εκτός Ελλάδος!