Ξανά στο εδώλιο σήμερα ο Μαντούβαλος για τον ρόλο... του μεσάζοντα! Οι 2 διαφορετικές υποθέσεις με την "ίδια ουσία". Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη η δίκη για το παραδικαστικό N2 στο πενταμελές εφετείο με κατηγορούμενο μεταξύ άλλων προσώπων και τον πρώην δικηγόρο με 13 χρόνια κάθειρξη στην πλάτη.


Του Άρη Σπίνου

Αναβολή για τις 8 Νοεμβρίου πήρε σήμερα ο πρώην δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος για μια ακόμα σοβαρή υπόθεση όπου είναι κατηγορούμενος με την κατηγορία... του μεσάζοντα!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο μηνυτής που φαίνεται στην φωτογραφία μαζί με την δικηγόρο του έξω από αίθουσα των δικαστηρίων Πειραιά, έδωσε χρήματα στον π. δικηγόρο προκειμένου να μεσολαβήσει σε υπόθεση του. Λεπτομέρειες της υπόθεσης θα αναφέρουμε όταν θα φτάσει η ώρα της εκδίκασης. Να σημειώσουμε ότι η σημερινή δικάσιμος ήταν μετά από αναβολές και διακοπή. Την ίδια ώρα για το ίδιο αδίκημα εκκρεμεί άλλη δικάσιμος σε βάρος του Πέτρου Μαντούβαλου με άλλους μηνυτές που ισχυρίζονται ότι πήρε και από αυτούς χρήματα για να μεσολαβήσει για υπόθεση τους. Όσο αφορά την δίκη που είναι σε εξέλιξη για το παραδικαστικό Ν2 όπως έχει γράψει το edolio5  οδεύει προς το τέλος. Ο Πέτρος Μαντούβαλος βρίσκεται στο εδώλιο με 13 χρόνια κάθειρξη στην πλάτη από το πρωτόδικο δικαστήριο. Είναι αυτονόητο ότι για όλες τις υποθέσεις που εκκρεμούν υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για τον Μαντούβαλο και τους άλλους κατηγορουμένους και το edolio5 όπως πράττει πάντα θα κάνει εκτενές ρεπορτάζ στην αμετάκλητη δικαστική απόφαση, στα πλαίσια του εύλογου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος. Οι μηνύσεις δεν αποτελούν γεγονός αλλά ισχυρισμούς αυτών που τις υπέβαλαν.  Υπ 'αυτήν την έννοια πρέπει να περιμένουμε την εκδίκαση τους.