Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Φρίκη στην κυψέλη με "θαμμένο" επί 5 χρόνια 7χρονο αγοράκι στο μπαλκόνι του σπιτιού, από τους γονείς τους. Κουβαλούσαν σε εργαλειοθήκη (!) τα κόκκαλα του για να μην τους αντιληφθούν. Το μοιραίο λάθος που έκαναν οι γονείς και ο εισαγγελέας που "μύρισε" κάτι.


Του Άρη Σπίνου

Φρίκη προκαλεί η είδηση για το αποτρόπαιο έγκλημα που αποκαλύφθηκε από τις αστυνομικές Αρχές στην Κυψέλη.

Μια μητέρα μαζί με τον Πολωνό σύντροφό της, δολοφόνησε το 7χρονο αγοράκι της το 2017.Οι δράστες οι οποίοι ομολόγησαν τελικά, σκότωσαν το παιδί με μονωτική ταινία και έκρυβαν το πτώμα του για πέντε χρόνια στη βεράντα του σπιτιού που διέμεναν το τελευταίο διάστημα, στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη.

Αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, καθώς βρήκαν τα κόκαλα του αδικοχαμένου επτάχρονου παιδιού και συνέλαβαν τη μητέρα και τον σύντροφο της. Συγκεκριμένα, τα οστά βρέθηκαν μέσα σε μια εργαλειοθήκη στην βεράντα του διαμερίσματος που μένουν τώρα. Σημειώνεται πως το φρικτό φονικό έγινε σε διαμέρισμα επί της οδού Σκιάθου 5, ενώ η σορός βρέθηκε σε δώμα στην οδό Αστυπάλαιας 22.

H Χ.Κ. Μ., μητέρα του άτυχου αγοριού, η οποία είναι γεννημένη το 1993, το 2015 είχε χωρίσει με έναν άλλο σύντροφό της επίσης Πολωνό, ο οποίος είναι ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου θύματος και ενός ακόμα κοριτσιού.

Μεταξύ 10 και 12 Ιανουαρίου του 2017, το αγόρι σε κάποια φάση που ήτανε άτακτο και έκανε φασαρία, ο τωρινός σύντροφος του έβαλε ταινία στο στόμα και στη μύτη και το παιδί πέθανε από ασφυξία. Μάλιστα όπως λένε αστυνομικές πηγές, ο δράστης έβαζε πολλές φορές το παιδί τιμωρία και το άφηνε χωρίς φαγητό. Με το που το σκότωσε πήγε στην ταράτσα του σπιτιού και έφτιαξε μια τσιμεντένια κατασκευή επειδή ήταν οικοδόμος, και έθαψε εκεί το παιδί. Αυτό έγινε στην οδό Σκιάθου 5.

Πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι μετακόμισε στην οδό Αστυπάλαιας. Ο δράστης έβγαλε το παιδί από την κατασκευή τοποθέτησε τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα πήρε μαζί του στο νέο σπίτι. Επίσης τα κουβαλούσε και στη δουλειά μαζί του.


Το 2018, η αδελφή του 7χρονου θύματος πήγε στο σχολείο με μώλωπες και ανέφερε πως ο σύντροφος της μητέρας του την κακοποιεί. Κινητοποιήθηκε το σχολείο, επενέβη ο εισαγγελέας και το παιδί απομακρύνθηκε από το συγκεκριμένο οικογενειακό περιβάλλον και πήγε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ο εισαγγελέας όμως διαπίστωσε τότε ότι υπήρχε και δεύτερο παιδί στην οικογένεια. Η μάνα του όμως ισχυριζόταν πως το αγοράκι το είχε πάρει ο βιολογικός του πατέρας στην Πολωνία. Όμως από την έρευνα των Αρχών διαπιστώθηκε πως από το 2018 ο βιολογικός πατέρας ήταν σε ψυχιατρική κλινική της Πολωνίας.

Επίσης η μητέρα και ο νέος σύντροφος δεν έχουν κανένα συγγενή, οπότε κανείς δεν αναζήτησε το θύμα ποτέ. Η μητέρα φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή της αρχικά πως δεν συμμετείχε στη δολοφονία και απέδωσε σε ατύχημα τον θάνατο του παιδιού.

Ο Πολωνός σύντροφός της ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Είναι σκληρός χρήστης ναρκωτικών shisha.

Την Κυριακή το πρωί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.