Το μεθόδευσαν και το κατάφεραν! Έπαιξαν τις "καθυστερήσεις" στην δίκη που διεξάγεται στο τριμελές εφετείο Κακουργημάτων και αποφυλακίζονται οι Κοτσολιούτσοι λόγο 18μηνου, με περιοριστικούς όρους.


Του Άρη Σπίνου

Οι Καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων στην διεξαγωγή της δίκης, λειτούργησαν όπως ήθελαν άλλωστε, υπέρ τους. Η απόφαση ελήφθη λίγες ημέρες πριν την συμπλήρωση του ανώτατου ορίου προφυλάκισης των 18 μηνών των δυο κατηγορουμένων, που είναι στις 5 Μαρτίου. 

Ανοίγει η πόρτα της φυλακής για τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση της Folli Follie Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη τους ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.


Λίγες ημέρες πριν την συμπλήρωση του ανώτατου ορίου προφυλάκισης των 18 μηνών των δυο κατηγορουμένων για σειρά οικονομικών αδικημάτων το δικαστήριο αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής τους κράτησης με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης απομάκρυνσης από τον Νομό Αττικής και της εμφάνιση το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας τους. 

Σχετικό ρεπορτάζ 

Η πιάτσα βοά ότι οι Κοτσολιούτσοι... θα αποφυλακιστούν σύντομα με αντάλλαγμα την σιωπή τους για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στο φαγοπότι των 413.000.000 ευρώ. Τραπεζίτες, χρηματιστές, δικηγόροι, δημοσιογράφοι θα μείνουν στο απυρόβλητο; Τα κακουργήματα και η πρόταση των 616 σελίδων της εισαγγελέως Ελένης Μιχαλοπούλου.