Ξέρετε ποιος είμαι εγώ ρε ; Με την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα χέρια, που αποκάλυψε την "δράση" του ως Βιαστή, σύμφωνα με την μήνυση, ο Βασίλης Λεβέντης της "δυναστείας Coca Cola"... προκαλεί!


Του Άρη Σπίνου

Είναι γεγονός ότι υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας έχει συγκλονιστεί όλη την Ελληνική κοινωνία, ιδιαίτερα μετά την ευνοικότατη ποινική μεταχείριση που είχαν από την δικαιοσύνη οι πρωταγωνιστές.    Παρά την υποβολή μήνυσης από το θύμα και παρά τα στοιχεία που αποκάλυψε στον ανακριτή με τα οποία αποκαλύπτεται η εμπλοκή του γόνου της ισχυρής επιχειρηματικής δυναστείας, ο οποίος και συνελήφθη, οι δικαστικοί λειτουργοί που χειρίστηκαν την υπόθεση στη Θεσσαλονίκη τον άφησαν ελεύθερο υπό όρους. Για την ακρίβεια των λεγομένων, ο δικηγόρος του θύματος Θανάσης Ζιώγας εξηγεί πως η κοπέλα στην κατάθεσή της έχει κατονομάσει τρεις άνδρες ως βιαστές της.

Λίγες ώρες από τη στιγμή που αφέθη ελεύθερος, έστω υπό όρους, ο νεαρός βλαστός της ισχυρής οικογένειας φωτογραφίζεται στο σαλόνι του σε μια προκλητική στάση επιδεικνύοντας την πρώτη σελίδα εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ που είχε αποκαλύψει πρώτη την υπόθεση με τον εξαιρετικά ευδιάκριτο τίτλο «Συνελήφθη για βιασμό ο Έλληνας κροίσος της Coca-Cola». Πρόκειται, φυσικά, για τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος, θέλοντας να διαμηνύσει πως γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του ή ακόμη χειρότερα στα «α@@@@@α» του και τη Δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη αλλά και το κοινό περί Δικαίου αίσθημα, ανάρτησε ο ίδιος στο Διαδίκτυο το επαίσχυντο αυτό στιγμιότυπο.

Τα λόγια πλέον δεν έχουν καμία αξία!