Δικαιοσύνη - Φουρθιώτης... σημειώσατε 2! Νέα αναβολή (10η) πήρε σήμερα για την υπόθεση όπου είναι κατηγορούμενος για διακεκριμένη κλοπή στο εφετείο Κακουργημάτων! Τον Μάρτιο... και βλέπουμε, εάν και εφόσον και θέλει και μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι!

Του Άρη Σπίνου

11 χρόνια μετά την διωκόμενη πράξη και το πρωτόδικο δικαστήριο δεν έχει καν ξεκινήσει. Ενδεχομένως να αποτελεί Ευρωπαϊκή πρωτοτυπία μια τέτοια δικαστική εξέλιξη. 

Σήμερα το πρωί, οι συνήγοροι του τηλεπωλητή, ενίοτε και με άλλες ιδιότητες, ζήτησαν νέα αναβολή, η 10η κατά σειρά, αφού όπως ισχυρίστηκαν ο Μένιος Φουρθιώτης παραμένει εγχειρισμένος και μη δυνάμενος να μετακινηθεί, στο ΚΑΤ! Προς βεβαίωση αυτού του ισχυρισμού προσκόμισαν και ένα έγγραφο του νοσοκομείου. Η Τζούλια Αλεξανδράτου φώναζε και διαμαρτυρόταν, ισχυριζόμενη ότι όλα είναι ψέματα και ζήτησε να επισκεφτεί Ιατροδικαστής τον κατηγορούμενο για να διαπιστώσει αν όσα περιγράφονται στην βεβαίωση του νοσοκομείο την αλήθεια. Η πρόεδρος της έδρας της απάντησε: " Είναι δυνατόν να αμφισβητήσουμε δημόσιο έγγραφο νοσοκομείου;" Είναι προφανές ότι αυτή η θέση της προέδρου δεν χώρα κανένα σχόλιο! Η δίκη προσδιορίστηκε για τις 16/3/2022 με την προϋπόθεση βεβαίως ότι ο Φουρθιώτης θα μπορεί να τιμήσει με την παρουσία του την αίθουσα των Ελληνικών δικαστηρίων και να εξηγήσει αν πήρε ή όχι τις 200.000 ευρώ από το σπίτι της μηνύτριας Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Σχετικό ρεπορτάζ 

9η ταπείνωση του κράτους δικαίου; Στο εδώλιο αύριο ο Φουρθιώτης για τα 200.000 ευρώ που έκαναν "φτερά" από το σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου! Οι συνήγοροι του τηλεπωλητή θα ζητήσουν ξανά αναβολή. Την αξιοπρέπεια της δικαιοσύνης ποιος θα την υπερασπίσει; Οι "μπερδεμένες" αναρτήσεις του και... ο άφαντος Ιατροδικαστής!