Ο "πόλεμος" που άνοιξε με τον δήμαρχο Κωνσταντέλλο την... ισοπέδωσε! Η απόπειρα αυτοκτονίας της ξανθιάς δικηγόρου με το αυτοκίνητο της, οι μηνύσεις σε βάρος της, ο πειθαρχικός έλεγχος του Δ.Σ.Α. και το πενταμελές εφετείο στις 5/11 που θα ρίξει αυλαία σε μια πρωτόδικη απόφαση 4 ετών!


Του Άρη Σπίνου

Οι περιπέτειες για την γνωστή δικηγόρο των Νοτίων Προαστίων που πολιτεύεται χωρίς επιτυχία στα δημοτικά δρόμενα, αλλά και με την εκκριτική της συμπεριφορά φέρνει τα πάνω κάτω, θα αντιμετωπίσει για μια ακόμα φορά την δικαιοσύνη στις 5/10 στο πενταμελές εφετείο Αθηνών με βαριά πρωτόδικη ποινή, 4 ετών  στην πλάτη. Η ομόρφη ξανθιά δικηγόρος πριν λίγους μήνες,  αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με το αυτοκίνητό της. Η δικηγόρος, σύμφωνα με πληροφορίες, του edolio5 είχε αφήσει στο γραφείο της  ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο αναφέρει ότι οδηγήθηκε στην πράξη αυτή, λόγω οικονομικών προβλημάτων που τα προκάλεσε η δικαστική της διαμάχη με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, δήμαρχο της 3Β!  

Η δικηγόρος που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα ΜΜΕ με διάφορες δηλώσεις και αναρτήσεις στα social media, αλλά και με την εμπλοκή της σε ποινικές υποθέσεις ως κατηγορούμενη είχε επιχείρησει  να ρίξει το αυτοκίνητό της πάνω σε βράχο, στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, αλλά έπεσε πάνω σε άλλο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ευτυχώς σήμερα είναι όλα καλά για εκείνη. 

Η δικηγόρος έχει μηνυθεί τουλάχιστον από 6 διαφορετικούς ανθρώπους για διάφορες υποθέσεις όπως και από 18 δημοτικούς συμβούλους, του δήμου 3Β, τριών διαφορετικών παρατάξεων εξαιτίας συκοφαντικών δημοσιευμάτων σε βάρος τους. Ο Δήμαρχος του ιδίου δήμου της έχει υποβάλει 2 μηνύσεις για τις οποίες πρωτόδικα για την μια εξ αυτών καταδικάστηκε σε 28 μήνες για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση. 

Σε βάρος της εκκρεμεί και πειθαρχικός έλεγχος του ΔΣΑ με το ερώτημα της αφαίρεσης της επαγγελματικής της άδειας. Όπως μάθαμε μήνυση σε βάρος της έχει υποβάλει και ο πρόεδρος πρωτοδικών Αθηνών Γρίβας. Επίσης μεγάλη δικαστική περιπέτεια που την οδήγησε σε φυλάκιση 4 ετών με αναστολή πρωτόδικα είχε όταν από τα social Media καταφέρθηκε σε βάρος της οικογένειας του δημοτικού σύμβουλου Κιούκη Δημήτρη. Αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 5/11 στο 5μελές εφετείο